Profesori

Pentru a fi un profesor extraordinar nu ai nevoie de tehnologie de ultima generatie, de cea mai frumoasa clasa ori de o tinuta vestimentara in trend. Tot ceea ce iti trebuie este pasiune pentru a preda si iubire pentru fiecare cursant.

Dr.-Gaele-Macfarlane
Buna! Numele meu este Gaele Macfarlane si sunt profesor si trainer specializat in predarea limbii engleze, cu o experienta de peste 25 de ani. Detin un Doctorat din 2020 care se focuseaza pe angajamentul profesorilor de limba engleza in ”Dezvoltarea Profesionala Continua”. Am lucrat pentru Consiliul Britanic si pentru Universitatea Koç din Istanbul iar in acest moment sustin cursul de Traducere si Interpretare din cadrul Universitatii Internationale din Valencia.
Coordonator și trainer limba engleză
Emilia Profesor BrightKids Limba Coreeana si Engleza
Sunt Emilia, absolventă a Facultății de Litere, specializarea coreeană-engleză, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În anul 2019 am obținut și o diploma de master în domeniul studiilor est-asiatice, ca urmare a absolvirii cursurilor oferite de Universitatea din București. Am avut ocazia să lucrez cu copiii și adolescenții încă din anul III de facultate, sub îndrumarea celor mai buni profesori din Cluj-Napoca. După ce am absolvit cu succes modulul pedagogic in anul 2016, am continuat să lucrez cu cei mici în cadrul mai multor centre de limbi străine. Creativitatea și dorința constantă de cunoaștere a copiilor m-au captivat dintotdeauna și mi-au arătat cât de important e să-ți păstrezi spiritul tânăr. Îmi place să învăț, să descopăr lucruri noi. Mai mult, îmi place să transmit mai departe ceea ce învăț. Consider că procesul de predare-învățare e mult mai mult decât un schimb de informație. E un mod de a crea o nouă realitate și de a descoperi noi talente. Fiecare copil este un artist sau un mic savant. Iar pentru a-și urma calea, are nevoie de puțin curaj și îndrumare. Așa cum am menționat anterior, îmi place să studiez. De aceea, atunci când nu merg la cursuri sau scriu articole pentru diverse site-uri, ador să cânt la pian, să călătoresc și descopăr cultura coreeană, alături de prieteni. În prezent îmi continui studiile în Coreea de Sud, unul dintre locurile pe care le ador cel mai mult.
Profesor de limba coreeana si engleză
Aura Dajbog Profesor Engleza BrightKids
Ma numesc Aura. Am studiat PR, Media si Studii Culturale la Universitatea de Arte din Londra urmând apoi un Master in Jurnalism si Televiziune, in cadrul aceleiasi institutii. In prezent predau limba engleza si lucrez cu cei mici, inca din 2016 cand am inceput colaborarea cu o emisiune tv dedicata copiilor talentati din Romania. Predau cu foarte mult drag si am avut norocul sa intalnesc micuti inteligenti, determinati care au obtinut rezultate foarte bune la examenele de specialitate in limba engleza. Prioritatea mea este bunastarea copiilor. Este foarte important ca cei mici sa se simta confortabil in timpul cursurilor, sa invete prin joaca si sa simta ca persoana din fata lor le este nu doar profesor, ci si prieten. Urmez periodic cursuri cu traineri britanici si romani pentru a-mi imbunatati tehnicile de predare iar pasiunile mele sunt arta culinara si calatoriile.
Profesor de limba engleză
jazmyn2
Buna! Numele meu este Jazmyn, locuiesc in Idaho, Statele Unite ale Americii, am calatorit si am lucrat peste tot in lume. Iubesc copiii din Romania si simt ca am o conexiune puternica cu oamenii si cu comunitatea din aceasta tara. Frecventez in mod regulat cursuri de formare profesionala pentru a-mi imbunatati tehnicile de predare si pentru a le oferi sesiuni inovative studentilor mei. Prioritatea mea este sa ofer cursuri de limba engleza de o calitate superioara si sa fac fiecare cursant sa se simta bine.
Trainer si profesor limba engleza
Profesor Aurelia Voicu BrightKids Dezvoltare Personala
Sunt Aurelia, absolventa a Facultății de Psihologie – Titu Maiorescu din București. Psiholog specializat in psihologie clinică și psihoterapii de scurta durată. Cu competențe în psihoterapia cognitiv-comportamentala, dezvoltare individuală și de grup. In prezent activez in practică privata cu copii și adolescenți. Susțin cursuri și ateliere de dezvoltare personala pentru copii în grădinițe și școli, evaluare clinica, consiliere și psihoterapie individuală și de grup. Curiozitatea, curajul și sinceritatea copiilor m-au atras în această lume minunata cu dorința de a descoperi și a înțelege toate stadiile de dezvoltare ale copilului sub toate formele ei. Pasiunea și curiozitatea pe care o am in domeniul psihologiei , mă determină să mă perfecționez continuu. Iubesc artele plastice, imi place sa citesc și să călătoresc.
Profesor Dezvoltare Personala
thumbnail-1
Buna! Eu sunt Michelle si sunt absolventa a Facultatii de Arta si Sculptura din Glasgow, Scotia. Am peste 15 ani experienta in lucrul cu copiii iar specializarile mele sunt tehnica desenului, pictura, modelajul, Needle Painting si Impletitul.
Profesor Arta si Creatie
Laura Profesor Limba Franceza BrightKids
Eu sunt Laura, am absolvit Facultatea de Litere, Al. I. Cuza, Universitatea din Iași, cu specializarea franceză și spaniolă. Predau limba franceză pentru copii și adulți, cu pasiune și entuziasm, pentru toate nivelurile: începător, mediu și avansat. Iubesc ceea ce fac și folosesc metode atractive și interesante pentru învățarea limbii franceze într-o atmosferă relaxată și plăcută. Materialele folosite sunt adaptate la nivelul și vârsta cursanților, concentrându-se pe dezvoltarea tuturor abilităților necesare pentru a învăța o limbă străină. În timpul liber, îmi place să citesc, să călătoresc, să scriu și să mă uit la seriale TV.
Profesor de limba franceza
Andreea Baja Profesor Engleza BrightKids
Eu sunt Andreea, sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti si sunt mama a doi copii. Am o experienta vasta in predarea limbilor straine, sunt masteranda si detin certificarile Cambridge Celt-P si Celt-S care mi-au oferit abilitatile necesare pentru a crea cele mai bune strategii de predare cursantilor nostri. Pasiunea pe care o am pentru culturile internationale si limbile straine m-au facut sa pun bazele acestui proiect prin care eu si echipa mea oferim cursuri pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a tuturor cursantilor nostri. Imi place sa calatoresc, sa citesc si sa ma dezvolt continuu.
Fondator si profesor limba engleza
Enola Profesor Spaniola si Engleza
Numele meu este Enola si desi port un nume american, limba mea materna este limba romana. Am studiat la Universitatea Wake Forest din Statele Unite ale Americii, unde am avut o bursa de studiu si sunt deopotriva pasionata de limba spaniola pe care am masterat-o datorita programelor Erasmus la care am participat in Spania, in ultimii ani. Ma bucur de oportunitatea de a preda limba spaniola si limba engleza si de a fi inconjurata de copii in majoritatea timpului. Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni noi.
Profesor limba spaniola si engleza
Cristina profesor BrightKids Limba Germana
Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Engleza – Germana urmand apoi o bursa de studii care mi-a dat posibilitatea sa studiez aceasta limba la Universitatea din Sibiu, unde dupa 1 an de studiu am plecat in Germania ca exchange student, pentru o perioada de 3 ani. In prezent urmez cursurile PiPP la Universitatea din Bucuresti pentru a deveni educator/invatator si pentru a ma dedica activitatii pe care o iubesc cel mai mult, educatia. Sunt profesor de limba germana si o predau cu drag tuturor categoriilor de varsta, de la copii la adulti. Sunt o persoana creativa care iubeste sa calatoreasca si sa fie inconjurata de copii. Imi plac filmele iar acesta este modul in care ma relaxez dupa o zi plina.
Profesor de limba germană

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.