Profesori

Pentru a fi un profesor extraordinar nu ai nevoie de tehnologie de ultima generatie, de cea mai frumoasa clasa ori de o tinuta vestimentara in trend. Tot ceea ce iti trebuie este pasiune pentru a preda si iubire pentru fiecare cursant.

Tip curs (grup/individual)
Filtreaza dupa limba
Andreea Baja Profesor Engleza BrightKids
Eu sunt Andreea, sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti si sunt mama a doi copii. Am o experienta vasta in predarea limbilor straine, sunt masteranda si detin certificarile Cambridge Celt-P si Celt-S care mi-au oferit abilitatile necesare pentru a crea cele mai bune strategii de predare cursantilor nostri. Pasiunea pe care o am pentru culturile internationale si limbile straine m-au facut sa pun bazele acestui proiect prin care eu si echipa mea oferim cursuri pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a tuturor cursantilor nostri. Imi place sa calatoresc, sa citesc si sa ma dezvolt continuu. Vezi pagina mea de autor.
Fondator si profesor limba engleza
Dr.-Gaele-Macfarlane
Buna! Numele meu este Gaele Macfarlane si sunt profesor si trainer specializat in predarea limbii engleze, cu o experienta de peste 25 de ani. Detin un Doctorat din 2020 care se focuseaza pe angajamentul profesorilor de limba engleza in ”Dezvoltarea Profesionala Continua”. Am lucrat pentru Consiliul Britanic si pentru Universitatea Koç din Istanbul iar in acest moment sustin cursul de Traducere si Interpretare din cadrul Universitatii Internationale din Valencia.
Coordonator și trainer limba engleză
Aura Dajbog Profesor Engleza BrightKids
Ma numesc Aura. Am studiat PR, Media si Studii Culturale la Universitatea de Arte din Londra urmând apoi un Master in Jurnalism si Televiziune, in cadrul aceleiasi institutii. In prezent predau limba engleza si lucrez cu cei mici, inca din 2016 cand am inceput colaborarea cu o emisiune tv dedicata copiilor talentati din Romania. Predau cu foarte mult drag si am avut norocul sa intalnesc micuti inteligenti, determinati care au obtinut rezultate foarte bune la examenele de specialitate in limba engleza. Prioritatea mea este bunastarea copiilor. Este foarte important ca cei mici sa se simta confortabil in timpul cursurilor, sa invete prin joaca si sa simta ca persoana din fata lor le este nu doar profesor, ci si prieten. Urmez periodic cursuri cu traineri britanici si romani pentru a-mi imbunatati tehnicile de predare iar pasiunile mele sunt arta culinara si calatoriile.
Profesor de limba engleză
Teo Engleza, Correana, Japoneza, Germana
Bună, mă numesc Teodora (Teo pe scurt) și studiul limbilor străine a fost mereu pasiunea mea. Am terminat liceul german, profilul germană maternă, iar apoi am studiat coreeană și japoneză la facultate de litere din Cluj, și română-engleză la facultatea din Arad. După terminarea facultăților am urmat un curs de masterat în Coreea de Sud unde locuiesc și acum. Încă din timpul facultății am început să predau diverse limbi străine, online și offline. Am lucrat cu elevi de toate vârstele, de la copilași mici până la adulți, adaptându-mă la nevoile fiecarui elev. Pentru că îmi plac foarte mult copii, în Coreea am lucrat ca profesoară de limba engleză la grădiniță unde am aflat că limbile străine se învăță cel mai ușor prin joaca și activități facute cu placere. De aceea vreau să împărtășesc dragoste mea pentru limbi străine elevilor mei așa încât să participe cu drag la ore!
Profesor engleză, coreeana, japoneză și germană
jazmyn2
Buna! Numele meu este Jazmyn, locuiesc in Idaho, Statele Unite ale Americii, am calatorit si am lucrat peste tot in lume. Iubesc copiii din Romania si simt ca am o conexiune puternica cu oamenii si cu comunitatea din aceasta tara. Frecventez in mod regulat cursuri de formare profesionala pentru a-mi imbunatati tehnicile de predare si pentru a le oferi sesiuni inovative studentilor mei. Prioritatea mea este sa ofer cursuri de limba engleza de o calitate superioara si sa fac fiecare cursant sa se simta bine.
Trainer si profesor limba engleza
Laura Profesor Limba Franceza BrightKids
Eu sunt Laura, am absolvit Facultatea de Litere, Al. I. Cuza, Universitatea din Iași, cu specializarea franceză și spaniolă. Predau limba franceză pentru copii și adulți, cu pasiune și entuziasm, pentru toate nivelurile: începător, mediu și avansat. Iubesc ceea ce fac și folosesc metode atractive și interesante pentru învățarea limbii franceze într-o atmosferă relaxată și plăcută. Materialele folosite sunt adaptate la nivelul și vârsta cursanților, concentrându-se pe dezvoltarea tuturor abilităților necesare pentru a învăța o limbă străină. În timpul liber, îmi place să citesc, să călătoresc, să scriu și să mă uit la seriale TV.
Profesor de limba franceza
Iuatina Arta & Creatie
Am absolvit Facultatea de Horticultură specializarea Peisagistică, după care am urmat un mastferat în domeniu designului și producției creative, iar în present sunt doctorand al Universității Politehnica din București și asistent universitar în cadrul Univerității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București unde susțin atelierele de desen și reprezentări grafice, design și proiectare pe calculator (Photoshop, Illustrator, AutoCAD). Sunt cadru didactic, peisagist și doctorand, dar de departe cea mai satisfăcătoare profesie este cea de profesor în cadrul căreia mă bucur și învăț alături de cursanți în timp ce parcurgem împreună fiecare atelier săptpmână de săptămână. Am în comun cu studenții și cursanții mei o imensă pasiune pentru arta vizuală, predând de fiecare data într-o admosferă relaxată și ditractivă. Am absolvit două module psihopedagogice care au stat la baza unei bune interacțiuni și înțelegeri a comportamentelor și mecanismelor educaționale necesare procesului de predare-învățare și captare a atenției. Cu o experiență de peste 4 ani în predarea cursurilor și atelierelor de desen în mediul școlar și academic, am ajutat până în prezent peste 250 de elevi și studenți să își descopere talentul. Am primit în decursul acestei perioade nenumărate mesaje de recunoștință din partea cursanților de toate vârstele de la 6 ani până la 52 de ani, cu toții au făcut progrese și s-au bucurat de experiența deosebit de plăcută pe care am creat-o împreună la ateliere, însă de departe cele mai frumoase și emoționante sunt cele în care, cursanții care au participat și la alte ateliere și cursuri în trecut mărturisesc că este de departe cel mai bun curs de desen pe care l-au urmat până în prezent. Bucuria de a înlocui părerile și experiențele mai puțin plăcute ale unor tineri sau adulți care doresc să descopere arta vizuală sub toate formele ei, cu experiențe distractive, creative și pline de bună dispoziție este de departe cea mai mare bucurie pe care o trăiesc în această profesie. Sunt o fire foarte carismatică, mereu binedispusă și gata de pus în practică noi idei inedite. Creativitatea mea se manifestă sub numeroase forme de la desen traditional în tehnici realizate în tuș sau creion, până la pictură în tempera, acuarelă sau ulei și ilustrație digitală și desen tehnic, până la design de obiect, grafic sau ambiental pot sintetiza, explica și exemplifica toate aceste tehnici cu zâmbetul pe buze și mult entuziasm oricărei persoane indiferent de vârstă sau nivel de pregătire. Dacă vrei să te convingi hai la un atelier alături de mine!
Profesor Arta & Creație
Cristina profesor BrightKids Limba Germana
Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Engleza – Germana urmand apoi o bursa de studii care mi-a dat posibilitatea sa studiez aceasta limba la Universitatea din Sibiu, unde dupa 1 an de studiu am plecat in Germania ca exchange student, pentru o perioada de 3 ani. In prezent urmez cursurile PiPP la Universitatea din Bucuresti pentru a deveni educator/invatator si pentru a ma dedica activitatii pe care o iubesc cel mai mult, educatia. Sunt profesor de limba germana si o predau cu drag tuturor categoriilor de varsta, de la copii la adulti. Sunt o persoana creativa care iubeste sa calatoreasca si sa fie inconjurata de copii. Imi plac filmele iar acesta este modul in care ma relaxez dupa o zi plina.
Profesor de limba germană
Enola Profesor Spaniola si Engleza
Numele meu este Enola si desi port un nume american, limba mea materna este limba romana. Am studiat la Universitatea Wake Forest din Statele Unite ale Americii, unde am avut o bursa de studiu si sunt deopotriva pasionata de limba spaniola pe care am masterat-o datorita programelor Erasmus la care am participat in Spania, in ultimii ani. Ma bucur de oportunitatea de a preda limba spaniola si limba engleza si de a fi inconjurata de copii in majoritatea timpului. Imi place sa calatoresc si sa cunosc oameni noi.
Profesor limba spaniola si engleza
Emilia Profesor BrightKids Limba Coreeana si Engleza
Sunt Emilia, absolventă a Facultății de Litere, specializarea coreeană-engleză, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În anul 2019 am obținut și o diploma de master în domeniul studiilor est-asiatice, ca urmare a absolvirii cursurilor oferite de Universitatea din București. Am avut ocazia să lucrez cu copiii și adolescenții încă din anul III de facultate, sub îndrumarea celor mai buni profesori din Cluj-Napoca. După ce am absolvit cu succes modulul pedagogic in anul 2016, am continuat să lucrez cu cei mici în cadrul mai multor centre de limbi străine. Creativitatea și dorința constantă de cunoaștere a copiilor m-au captivat dintotdeauna și mi-au arătat cât de important e să-ți păstrezi spiritul tânăr. Îmi place să învăț, să descopăr lucruri noi. Mai mult, îmi place să transmit mai departe ceea ce învăț. Consider că procesul de predare-învățare e mult mai mult decât un schimb de informație. E un mod de a crea o nouă realitate și de a descoperi noi talente. Fiecare copil este un artist sau un mic savant. Iar pentru a-și urma calea, are nevoie de puțin curaj și îndrumare. Așa cum am menționat anterior, îmi place să studiez. De aceea, atunci când nu merg la cursuri sau scriu articole pentru diverse site-uri, ador să cânt la pian, să călătoresc și descopăr cultura coreeană, alături de prieteni. În prezent îmi continui studiile în Coreea de Sud, unul dintre locurile pe care le ador cel mai mult.
Profesor de limba coreeana si engleză
Profesor Aurelia Voicu BrightKids Dezvoltare Personala
Sunt Aurelia, absolventa a Facultății de Psihologie – Titu Maiorescu din București. Psiholog specializat in psihologie clinică și psihoterapii de scurta durată. Cu competențe în psihoterapia cognitiv-comportamentala, dezvoltare individuală și de grup. In prezent activez in practică privata cu copii și adolescenți. Susțin cursuri și ateliere de dezvoltare personala pentru copii în grădinițe și școli, evaluare clinica, consiliere și psihoterapie individuală și de grup. Curiozitatea, curajul și sinceritatea copiilor m-au atras în această lume minunata cu dorința de a descoperi și a înțelege toate stadiile de dezvoltare ale copilului sub toate formele ei. Pasiunea și curiozitatea pe care o am in domeniul psihologiei , mă determină să mă perfecționez continuu. Iubesc artele plastice, imi place sa citesc și să călătoresc.
Profesor Dezvoltare Personala
thumbnail-1
Buna! Eu sunt Michelle si sunt absolventa a Facultatii de Arta si Sculptura din Glasgow, Scotia. Am peste 15 ani experienta in lucrul cu copiii iar specializarile mele sunt tehnica desenului, pictura, modelajul, Needle Painting si Impletitul.
Profesor Arta si Creatie
Grace Melissa Coquia
I am Grace, 30 years old, and I have over 11 years of hands-on English teaching experience for both kids and adults from different nationalities. I am a Cum Laude graduate and currently pursuing a law degree. I would consider my 11 years of hands-on English teaching experience as my training experience for teaching both adults and kids from different nationalities. With my training in BERLITZ and American Education International as an English Instructor, and as the 1st and 3rd Filipino-hired English Instructor out of thousands of Filipino applicants who undergo training.
Profesor de limba engleză
Genevieve Coquia
I have a very strong interest in pursuing a teaching career. I have been teaching English for over 9 years, both online and offline. I started becoming an online ESL teacher in 2012, wherein I taught Koreans, Japanese, Chinese, Arabs, Spanish, Vietnamese, and Russian learners. I also had experience teaching business professionals. My teaching experiences have made me become more competent in the field of language teaching. Driven by my desire to help students learn English, I’m equipped with effective strategies to make every learning meaningful and functional.
Profesor de limba engleză
Alvin Alonzo
I have been teaching English for 8 years to diverse age groups, levels, and nationalities of students (e.g. Chinese, Korean, Turkish, Mexican, Spanish, etc.). Specifically, I taught ESL/ EFL learners, university students, and adult professionals. I finished my Master’s degree in English Language Education at De La Salle University and my Bachelor’s degree in English at the Polytechnic University of the Philippines. I also took the Teaching English as a Foreign Language (TEFL) Certificate in 2020.
Profesor de limba engleză

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.