Cursuri Online de Limba Spaniola pentru Copii

Bun venit în universul minunat al cursurilor online de spaniolă pentru copii! Aici fiecare copil dobândește superputeri lingvistice care îl fac să se simtă invincibil! Deschidem porțile către oportunități nelimitate în viață, într-un mod interactiv și stimulant.

Alege cursurile private online Bright Kids pentru învățarea interactivă, adaptată nevoilor fiecărui copil, ghidată de profesori calificați, cu experiență și vocație.

Descoperă cursurile de limba spaniolă pentru copii Bright Kids!

Știai că spaniola este a doua limbă cea mai vorbită în lume? Este limba oficială în 20 de țări din lume, fiind limba maternă pentru 475 de milioane de oameni. 

Oricine cunoaște limba spaniolă are acces la oportunități de angajare extinse, parteneriate de afaceri cu locuitori ai țărilor vorbitoare de spaniolă, șansa de a dezvolta un business sau o carieră în HORECA, turismul fiind foarte dezvoltat în țări ca Spania, Caraibe sau cele din America Centrală.

Totodată, îți poate deschide ușile către o carieră în relații internaționale și diplomatice, fiindcă Spania este membră a Uniunii Europene și are un rol activ în cadrul organizațiilor internaționale.

Încurajează-ți copilul să descopere noi culturi și pavează-i drumul spre succes.

Înscrie-l la cursurile online de spaniolă pentru copii Bright Kids.

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ lună
Curs Individual Adulti - Limba Chineza
1 ședință de 90 de min
7-18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

Spanish Flag
Spaniola
Enola Profesor Spaniola si Engleza

Enola

Profesor limba spaniola si engleza
Experiență: 5 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Investește în viitorul copilului tău și deschide-i cât mai multe perspective de succes. Poate deja a trecut de examenele Cambridge sau încă nu-l atrag foarte mult, așa că de ce să pierzi timpul? Profită de cursurile de limba spaniolă online și adaugă încă un certificat european de referință la portofoliul său.

Obiectivele sunt stăpânirea celor patru piloni ai învățării limbilor străine: ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere.

Fie că alegi perioada anului școlar, sau cursurile de vară Bright Kids, garantăm că ședințele noastre vor fi pe placul copiilor.

La cursurile online Bright Kids găsești:

  • profesori calificați, creativi, pasionați de materia pe care o predau
  • învață spaniola în mod interactiv, folosind materiale scrise, audio, video, grafice etc
  • test online inițial și repartizare pe grupe de vârstă adaptate la nivelul de spaniolă al copilului, inclusiv nivel începăto
  • dezvoltarea personală, prin exersarea abilităților de comunicare în primul rând
  • opțiunea de a învăța în grupe de maxim 5-7 copii, sau cursuri individuale
  • opțiunea de a accesa cursurile individuale de limba spaniolă pentru copii
  • cursuri de vară (școala de vară), ateliere, cursuri pe parcursul anului școlar

Dacă ați urmărit în familie cu plăcere animațiile „Encanto”, sau „Elena din Avalor”, parcurgerea cursului de limba spaniolă va fi o plăcere. Merită să îi prezinți copilului tău cultura hispanică. Cere o ședință demonstrativă gratuită!

La Bright Kids ai și cele mai avantajoase promoții!

Știm că toate cheltuielile se adună, dar mai știm și cât de important e să investim în viitorul copiilor noștri. De când am început să organizăm cursuri, am căutat soluții ca să-ți venim în ajutor cât de mult putem!

Pentru fiecare a doua înscriere la cursuri online, primești 10% reducere la abonament.

Pentru fiecare alt copil înscris (al doilea, al treilea etc), primești 10% reducere la abonament.

Dacă înscrii copilul între 1 iunie – 31 august, primești 10% reducere la abonament.

Iar dacă plătești în avans cursul de limba spaniolă pentru întregul an școlar (10 luni de curs), primești 10% reducere la abonament.

Aceste reduceri SE POT CUMULA!

Asta înseamnă că al doilea copil, pentru al doilea lui curs online Bright Kids, înscris între 1 iunie și 31 august și achitat integral în avans, beneficiază de 40% reducere din costul abonamentului (adică 1440-1600 RON / an)! ?

Investește în viitorul copilului tău, deschide-i perspectiva spre noi culturi și pavează-i drumul spre succes.

Dacă nu ești sigur care e cursul potrivit pentru copilul tău, înscrie-te la o lecție de probă fără obligații.

Uite ce spun părinții elevilor Bright Kids:

„Echipa vesela, profesionista, tanara si creativa, ce reuseste sa transforme pentru cei mici invatarea unei limbi straine intr-o experienta placuta, distractiva, provocatoare, adica memorabila! Recomand cu incredere!”

„Un loc minunat, cu oameni extraordinari ! Felicitari pentru modalitatea de lucru cu copilasii si pentru profesionalismul de care dati dovada!”

„Aici am descoperit oameni minunati, dedicați copiilor și educației acestora, oameni de la care copii învață cu ușurință și cu mare placere! Felicitări pentru toată pasiunea și munca depusa”

Cultural and ethnic Mexican theme on wall at a celebration of cinco de mayo.

Limba spaniolă e precum o petrecere

¡Hola! (Bună!) Să începem această aventură în stil spaniol.

Limba spaniolă este ca o petrecere infinită, mereu plină de surprize și momente amuzante. Fiecare lecție este ca o invitație la un fiesta, unde te poți juca cu cuvinte precum “gracias” (mulțumesc) sau “hasta luego” (la revedere), încercând să pronunți corect și să cazi în capcana amuzantă a sunetelor trăsnite. Nu te îngrijora dacă te încurci în pronunție, căci în această petrecere lingvistică toată lumea se distrează și greșelile devin anecdote savuroase.

Blogging For Kids. Cute Little Girl Dancing And Recording Video At Home

Dar adevărata magie a învățării limbii spaniole constă în descoperirea culturii vibrante care o însoțește. De la muzica latino plină de ritm, precum reggaeton-ul și salsa, până la deliciile culinare ca tacos sau paella, vei fi dus într-o călătorie a papilelor tale gustative și vei înțelege de ce spaniolii și latino-americanii adoră să petreacă și să se bucure de viață în fiecare moment. Așa că ia-ți castanietele și începe să dansezi, iar învățarea limbii spaniole va fi ca un dans pasional care îți va face inima să tresalte.

¡Vamos a aprender español y a divertirnos! (Să învățăm spaniola și să ne distrăm!)

Spain, Menorca, little girl playing on the beach

În timpul aventurii tale spaniole, vei descoperi cuvinte amuzante și expresii idiomatice care îți vor face ziua mai strălucitoare. Poți învăța să spui “estoy flipando en colores” (sunt uimit până peste cap) când vezi ceva incredibil sau “me estoy muriendo de risa” (mă prăpădesc de râs) când ceva este atât de amuzant încât te doare burtica. Cu astfel de expresii în arsenalul tău lingvistic, vei fi regele sau regina petrecerii oriunde te-ai afla!

Appetizers plate with traditional spanish tapas set. Italian antipasti brushetta snacks

Așa că dacă ești în căutarea unei aventuri pline de amuzament și învățare, limba spaniolă este răspunsul. Învață să strigi “¡Olé!” în timp ce faci progrese și fii gata să te bucuri de un tur de forță lingvistic care te va face să zâmbești și să râzi. Învață limba spaniolă și pune-ți inima pe un platou de tapas pentru a experimenta adevărata bucurie a învățării unei noi limbi. ¡Vamos a aprender español y a disfrutar de la fiesta! (Să învățăm spaniola și să ne bucurăm de petrecere!)

7 motive să înveți limba spaniolă online

Există numeroase motive pentru a învăța limba spaniolă. Iată șapte dintre ele!

Comunicare globală: spaniola este a doua limbă vorbită ca număr de vorbitori nativi din lume, după chineza mandarină.

Oportunități de carieră: datorită creșterii economice a țărilor vorbitoare de spaniolă, cunoașterea acestei limbi poate fi un avantaj considerabil în domeniile comerțului, afacerilor internaționale, turismului, traducerii și multe altele.

Explorarea culturii hispanice: limba spaniolă și cultura hispanică sunt strâns legate. În intervalul orar petrecut la cursurile pentru copii, ai ocazia să descoperi bogăția și diversitatea culturii hispanice, inclusiv literatura, arta, muzica, dansurile și tradițiile acestor țări.

Călătorii și experiențe internaționale: Spania și țările din America Latină oferă destinații de călătorie uimitoare. Cunoașterea limbii spaniole îți permite să te bucuri pe deplin de călătoriile în aceste locuri și să interacționezi mai ușor cu localnicii.

 

Acces la resurse și informații: prin învățarea limbii spaniole, ai acces la o gamă largă de resurse, cum ar fi cărți, filme, muzică și știri în spaniolă.

Îmbunătățirea abilităților cognitive: studiile au arătat că învățarea unei limbi străine, cum ar fi spaniola, poate îmbunătăți abilitățile cognitive generale. Acest lucru include dezvoltarea memoriei, îmbunătățirea concentrării și creșterea flexibilității mintale.

Îmbogățirea personală: fiecare oră și jumătate de curs de limba spaniolă este o experiență de dezvoltare personală. Te ajută să îmbunătățești încredere în tine, abilitățile de comunicare și să-ți deschizi mintea către noi perspective și idei.

Dacă te atrag toate aceste beneficii, dar îți faci griji că ești abia la nivelul A1, nu-ți face griji, la cursurile de spaniolă Bright Kids te vei bucura de sprijin, încurajare și amuzament.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.