Cursuri Online de Limba Franceza pentru Copii

Te-ai săturat să auzi în jurul tău adolescenți care vorbesc romgleză și îți dorești ceva mai rafinat pentru copilul tău?

Alege limba melodioasă a lui Albert Camus, Anatole France și Marcel Proust, limba științifică a lui Rene Descartes și Blaise Pascal, precum și limba oficială a 29 de state independente de pe glob.

Investește în viitorul copilului tău și deschide-i cât mai multe oportunități de succes. Învățarea limbii franceze e ușoară și contribuie la dezvoltarea personală. 

Descoperă cursurile de franceză pentru copii Bright Kids! 

Fun fact: Limba franceză este limba oficială în 29 de state independente, 36 de organizații internaționale, și limba maternă pentru aproape 80 de milioane de oameni.

Până în secolul XX, limba franceză reprezentase cea mai utilizată limbă de circulație internațională, îndeosebi în mediile politice, administrative, legale, economice. 

După al Doilea Război Mondial, a pierdut teren în fața limbii engleze, prin influența americană, însă rămâne între cele 6 limbi oficiale ale Națiunilor Unite.

Învățarea limbii franceze este un portal prin care copilul descoperă noi culturi. Încurajează-l în această călătorie și pavează-i drumul spre succes.

Înscrie-l la cursurile online de franceză pentru copii Bright Kids.

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ lună
1 ședință de 90 de min
7-18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

French Flag
Franceza
Laura Profesor Limba Franceza BrightKids

Laura

Profesor de limba franceza
Experiență: 7 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Nativă pentru aproape 80 de milioane de oameni, limba franceză este vorbită ca limbă secundară de aproape 200 de milioane de persoane din întreaga lume, situându-se pe locul 5 global ca număr total de utilizatori.

Cu o gramatică asemănătoare limbii române și pentru că se menține în curricula de limbi moderne a școlilor românești, considerăm că nu e dificil de învățat de către copii și adolescenți.  În plus, cursul de franceză Bright Kids este sprijinul care lipsea, fiind adaptat în funcție de abilitățile și stilurile de învățare ale elevilor. Predăm interactiv, pe baza multor materiale vizuale și audio care ajută la învățarea limbii franceze în mod ușor și plăcut, adaptându-ne ritmului propriu al fiecăruia.

Obiectivele sunt stăpânirea celor patru piloni ai învățării limbilor străine: ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere. Astfel dezvoltăm competențe lingvistice care ne ajută în situații concrete de viață.

Dacă restul anului e prea aglomerat, poți alege școala de vară (cursurile de vară) pentru studiul limbii franceze.

La cursurile online Bright Kids găsești:

  • profesori cu experiență de minim 5 ani, calificați, îndrăgiți de toți copiii
  • învățarea limbii franceze prin metode interactive, folosind numeroase materiale scrise, audio, desene animate, video, grafice etc.
  • testare inițială și repartizare pe grupe de vârstă adaptate nivelului de cunoștințe al copiilor
  • dezvoltarea abilităților de comunicare prin exercițiu susținut
  • opțiunea de a studia în grupe de maxim 5-7 copii sau de a alege cursuri individuale 1 la 1
  • cursuri de vară (școala de vară), ateliere, cursuri pe parcursul anului școlar
  • opțiunea de a alege cursul individual

Franța, precum și Luxemburg, Belgia ori Canada, unde limba franceză este limbă oficială (de regulă alături de engleză ori germană), reprezintă puteri economice, culturale și politice importante pentru Europa și întreaga lume. De aceea, cunoașterea limbii franceze poate fi un mare avantaj pentru viitoarea carieră a copilului tău în cadrul european sau internațional.

Dacă simți că pretențioasa gastronomie franceză, cultura urbană pariziană, ori aristocrația secolelor trecute l-ar putea pasiona pe copilul tău, înscrie-l la o lecție demonstrativă gratuită și vezi cum i se pare. Noi garantăm că va fi încântat atât de profesor, cât și de desfășurarea lecției. 

La Bright Kids ai și cele mai avantajoase promoții!

Știm că toate cheltuielile se adună, dar mai știm și cât de important e să investim în viitorul copiilor noștri. Așa că îți venim în ajutor cât de mult putem!

Pentru fiecare al doilea curs la care îți înscrii copilul, primești 10% reducere la abonament.

Pentru fiecare alt copil înscris (al doilea, al treilea etc), primești 10% reducere la abonament.

Dacă înscrii copilul între 1 iunie – 31 august, primești 10% reducere la abonament.

Iar dacă plătești în avans cursul de franceză pentru întregul an școlar (10 luni de curs), primești 10% reducere la abonament.

Aceste reduceri SE POT CUMULA!

Asta înseamnă că al doilea copil, pentru al doilea lui curs Bright Kids, înscris între 1 iunie și 31 august și achitat integral în avans, beneficiază de 40% reducere din costul abonamentului (adică 1440-1600 RON / an)! ?

Investește în viitorul copilului tău, deschide-i perspectiva spre sofisticata cultură franceză și pavează-i drumul spre succes.

Dacă nu ești sigur care e cursul potrivit pentru copilul tău, înscrie-te la o lecție de probă fără obligații.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.