Cursuri Online de Limba Italiană pentru Adulti

Hei, ce zici să învățăm împreună italiana?

Fie că ai ești atras de romantismul limbii italiene sau pur și simplu vrei să-ți încerci norocul cu o nouă limbă, cursul nostru online e aici să te ajute.

Completează formularul de înscriere de mai jos și înscrie-te la o ședință GRATUITĂ de limba italiană!

Ce ne propunem?

Să știi, cursul nostru de italiană nu e doar despre învățat gramatică și vocabular. E despre experiențe, despre a simți și trăi limba. Așa că, gata cu plictiseala!

Programul și flexibilitatea: Ne întâlnim online, deci poți participa de oriunde. Și nu-ți face griji, avem flexibilitate, poți alege între cursurile de grup sau lecții individuale, în funcție de cum ți se potrivește.

Metode interactive de predare: Uită de metodele tradiționale. Aici, vei învăța prin conversații reale, jocuri de limbă și multe alte activități interactive. Învață italiană într-un mod care te va face să vrei mai mult!

Niveluri pentru toată lumea: Fie că abia începi sau ești deja la un nivel intermediar, avem ceva pentru tine. De la A1 până la C2, cursurile sunt structurate pe nivele, astfel încât să te poți dezvolta în ritmul tău.

Curs Individual Adulti - Limba Italiana
1 ședință de 90 de min
peste 18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

Italian Flag
Italiana

Iustina

Profesor Arta & Creație
Experiență: 4 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Cum decurge un curs tipic?

În fiecare sesiune, te vei conecta cu instructorul și colegii tăi (sau doar tu și instructorul)  într-un mediu virtual prietenos. Vom începe cu o conversație ușoară, apoi vom trece la activitățile zilei. Pot fi exerciții de ascultare, discuții pe teme variate, jocuri de limbă sau chiar explorarea unor elemente de cultură italiană. În fiecare curs, vei simți că ai făcut un pas înainte în călătoria ta cu limba italiană.

Ești gata de start?

Te așteptăm cu brațele deschise și cu multă energie italiană! O să fie o experiență grozavă, promit!

Cum să te înscrii: Procesul este simplu. De exemplu, accesezi site-ul BrightKids, completezi formularul de înscriere și te înscrii la o ședință GRATUITĂ pentru a stabili nivelul de limbă care ți se potrivește. Poate fi necesar să efectuezi un test de plasament pentru a determina nivelul tău actual de competență în limba italiană.

cursuri-italiana

De ce italiană, și de ce online?

Te conectezi cu lumea: Învață italiană și deschide-ți ușile către o cultură bogată, plină de istorie, artă și gastronomie. Plus, îți va fi mai ușor să te conectezi cu vorbitori nativi, fie că e pentru călătorii, afaceri sau doar pentru distracție.

Flexibilitate și confort: Învață de acasă sau de oriunde ai acces la internet. Fără drumuri lungi până la clasă. Pijamalele sunt permise! Tot ce îți trebuie este o conexiune la internet și un dispozitiv pe care să lucrezi. Asta înseamnă mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi.

Economisește timp și bani: Să fim sinceri – învățarea unei noi limbi poate fi uneori costisitoare. Dar, cu cursurile noastre online, vei descoperi că este mai accesibil decât te-ai aștepta. Fără costuri adiționale pentru materiale sau pentru deplasarea la și de la cursuri. Și, gândește-te la timpul pe care îl economisești!

italiana online

Ce câștigi?

Încredere în tine: Învață să vorbești liber, fără teama de a face greșeli. Aici, greșelile sunt oportunități de învățare.

Competențe utile: Vei dezvolta nu doar abilități lingvistice, ci și capacitatea de a înțelege și aprecia o altă cultură.

Flexibilitate în învățare: Poți alege intensitatea și tipul cursului – individual sau de grup – pentru a se potrivi cu stilul tău de învățare.

Gândește-te cum va fi să porți prima ta conversație în italiană. Poate fi despre mâncare, artă, sau doar o simplă salutare. E un sentiment minunat, nu-i așa?

cursuri italiana online

Instructori pasionați și cu experiență

Echipa noastră de instructori nu e doar calificată profesional, dar și incredibil de pasionată de limba și cultura italiană. Fiecare dintre ei are o poveste unică de împărtășit.

Diverse background-uri: Instructorii noștri vin din diferite medii culturale, fiecare cu experiența sa unică și stilul său de predare.

Aproape de studenți: Suntem aici nu doar pentru a preda, ci și pentru a asculta, a îndruma și a te încuraja pe parcursul călătoriei tale lingvistice.

***La începutul cursului, vei avea o sesiune introductivă cu instructorul tău. Acesta este momentul să pui întrebări, să îți exprimi așteptările și să începi să creezi o legătură cu persoana care te va ghida în acest parcurs.

Știai că…?

  • Știai că limba italiană este vorbită de peste 63 de milioane de oameni ca limbă maternă? Și asta fără să numărăm vorbitorii de italiană ca a doua limbă! Este vorbită nu doar în Italia, ci și în părți ale Elveției, Croației și Sloveniei.
  • Italiana este cunoscută drept “limba muzicii“. Termenii italieni sunt folosiți pentru a descrie timpi, dinamici și expresii muzicale în partituri în întreaga lume. Dacă vei privi o partitură muzicală, vei găsi cuvinte italiene precum “crescendo” (crescând) sau “andante” (mergând), care descriu modul în care muzica trebuie interpretată.
  • Italiana aparține familiei limbilor romanice, împreună cu franceza, spaniola, portugheza și româna. Are rădăcini latine, ceea ce îi conferă acel farmec poetic și romantic.
cursuri de italiana
  • Nu doar că Italia a fost epicentrul Renașterii, dar a avut un rol crucial în formarea culturii și artei occidentale. Învățarea limbii italiene îți oferă o perspectivă unică asupra operelor lui Machiavelli, Petrarch sau Dante, a căror lucrări sunt încă relevante în zilele noastre.
  • Nu este doar despre “pizza” și “pasta”. Limba italiană îți oferă o înțelegere mai profundă a terminologiilor culinare, a ingredientelor și a stilurilor de gătit. E ca și cum ai avea un ghid secret către cele mai autentice și delicioase rețete italiene.
  • Învățarea limbii italiene nu este doar pentru cei pasionați de cultură. Este de asemenea foarte utilă pentru călătorii și afaceri, deschizând uși într-o piață europeană vibrantă și diversă.
  • Italiana nu este doar o limbă, este o invitație la un mod de viață – plină de artă, istorie, modă și o abordare distinctă față de viață. A învăța această limbă este ca și cum ai savura fiecare zi ca pe un espresso perfect preparat, lent și cu atenție.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.