Cursuri Online de Limba Germană pentru Adulti

Vrei să te descurci mai bine la serviciu sau să te pregătești pentru o vacanță în Germania? Noi te ajutăm să ajungi acolo. Hai să facem împreună primii pași în lumea limbii germane. E mai ușor și mai distractiv decât crezi la BrightKids!

Te așteptăm cu brațele deschise. Hai să începem această aventură împreună!

Completează formularul de înscriere de mai jos și înscrie-te la o ședință gratuită de limba germană!

De ce să înveți limba germană?

 

Oportunități de Carieră: Germana este o limbă cheie în afacerile europene și internaționale. Învățarea ei poate deschide uși pentru oportunități de carieră, în special în companii multinaționale, diplomație, turism, jurnalism, și în sectorul tehnologic. De asemenea, este o competență valoroasă în domeniul academic și de cercetare.

Acces la Educație de Top: Germania oferă o gamă largă de programe universitare de înaltă calitate, multe dintre ele fiind gratuite sau cu taxe reduse pentru studenți internaționali. Cunoașterea limbii germane îți poate deschide accesul la aceste oportunități educaționale.

Îmbogățire Culturală: Limba germană este limba lui Goethe, Kafka, Nietzsche și a altor figuri literare și filozofice remarcabile. Învățarea ei îți permite să accesezi o gamă vastă de opere literare, filme, muzică și artă în original.

Turism și Călătorii: Germana este vorbită în mai multe țări europene, inclusiv Germania, Austria, Elveția și părți din Belgia, Luxemburg și Italia. Cunoașterea limbii poate îmbunătăți semnificativ experiența de călătorie în aceste regiuni.

Conexiuni Sociale și Rețele de Afaceri: Vorbind germana, poți construi relații sociale și profesionale cu vorbitori nativi, ceea ce poate fi de neprețuit pentru networking și dezvoltarea afacerilor.

Beneficii Cognitive: Învățarea unei limbi străine, inclusiv germana, îmbunătățește funcțiile cognitive, memoria și abilitățile de rezolvare a problemelor. De asemenea, contribuie la o mai bună înțelegere a propriei limbi și culturi.

Curs Individual Adulti - Limba Germana
1 ședință de 90 de min
peste 18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

German Flag
Germana

Teodora

Profesor engleză, coreeana, japoneză și germană
Experiență: 4 ani +

Cristina profesor BrightKids Limba Germana

Cristina

Profesor de limba germană
Experiență: 5 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

La cursurile noastre de limbă germană, vei descoperi o metodologie adaptată nevoilor tale. Indiferent de nivelul tău actual – fie că ești la începutul aventurii în lumea limbilor străine sau că ai deja experiență – cursurile noastre de spaniolă sunt structurate pentru a se adapta perfect obiectivelor tale. De la lecții de bază până la conversații avansate, cursurile noastre de limbă germană îți vor îmbogăți vocabularul și îți vor perfecționa pronunția.

La BrightKids, nu mai există limite – metoda de predare este interactivă și include materiale vizuale și audio, facilitând un proces de învățare plin de satisfacții, în propriul ritm.

Flexibilitatea Cursurilor: Să presupunem că ești un profesionist ocupat care lucrează de la 9 la 17. Cursurile noastre online de germană pentru adulți îți permit să studiezi în timpul tău liber, adaptându-se programului tău. De exemplu, poți urma un curs interactiv online în pauza de prânz sau în timpul călătoriilor tale zilnice.

Metodologia Cursurilor: Un exemplu concret ar fi un curs online interactiv cu exerciții de gramatică și vocabular, completate de sesiuni săptămânale live, unde poți practica conversația cu profesorii și cu colegii de curs.

Suport Continuu pentru Studenți: Imaginează-ți că te confrunți cu o dificultate în înțelegerea unui aspect gramatical complex. Cursurile noastre online de limbă germană oferă adesea opțiuni de chat unde poți întreba instructorii și primi răspunsuri rapide, facilitând înțelegerea și progresul tău.

Cum Să Te Înscrii: Procesul este simplu. De exemplu, accesezi site-ul BrightKids, selectezi nivelul de curs dorit, completezi un formular online și ești gata să începi. Poate fi necesar să efectuezi un test de plasament pentru a determina nivelul tău actual de competență în limba germană.

Cursuri germana online adulti

De ce să înveți limba germană tocmai online?

Flexibilitate și Conveniență: Cursurile de limba germană online oferă flexibilitate maximă. Poți învăța de acasă sau din orice locație, economisind timp și resurse. Acest lucru este ideal pentru adulți cu un program încărcat, permițându-le să se adapteze cursurilor în jurul angajamentelor personale și profesionale.

Acces la Materiale Diverse și de Calitate: Cursurile online îți oferă acces la o varietate largă de resurse de învățare – de la videoclipuri interactive la exerciții audio și texte digitale. Aceste materiale sunt adesea actualizate, asigurând că informațiile sunt relevante și moderne.

Interacțiune cu Profesori și Studenți din Întreaga țară: Învățarea online îți permite să interacționezi cu profesori calificați și cu alți studenți.

Cursuri germana online

Eficiența costurilor: Învățarea limbii germane online este adesea mai accesibilă din punct de vedere financiar comparativ cu cursurile tradiționale. Nu există cheltuieli legate de naveta sau materialele de curs fizice, iar multe platforme oferă opțiuni de plată flexibile.

Progres la Propriul Ritm: Învățarea online îți permite să avansezi în ritmul tău, fără presiunea de a ține pasul cu o clasă. Acest lucru este ideal pentru cei care preferă să petreacă mai mult timp pe anumite subiecte sau pentru cei care doresc să avanseze rapid prin materiale.

Varietate în Metodele de Învățare: Cursurile online de germană folosesc o gamă largă de metode de învățare, de la lecții interactive, jocuri, quiz-uri, la discuții în forumuri și sesiuni live. Această varietate menține procesul de învățare interesant și eficient, adaptându-se diferitelor stiluri de învățare.

Germana online adulti

Examene internaționale și certificări pentru limba germană:

Goethe-Institut Certifications:

 • Start Deutsch 1 (A1): Competențe de bază în limba germană.
 • Start Deutsch 2 (A2): Abilitatea de a înțelege și utiliza expresii cotidiene.
 • Goethe-Zertifikat B1: Competență independentă în utilizarea limbii germane.
 • Goethe-Zertifikat B2: Abilitate avansată de a comunica și exprima opinii.
 • Goethe-Zertifikat C1: Competențe superioare, adecvate pentru studii academice sau profesionale.
 • Goethe-Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom (GDS): Abilitate de utilizare la nivel aproape nativ a limbii germane.

TestDaF (Test Deutsch als Fremdsprache):

 • Este un test standardizat pentru nivelurile B2-C1, adresat în special celor care doresc să studieze la universitățile germane sau să lucreze într-un mediu germanofon.

Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH):

 • Este necesar pentru studenții internaționali care doresc să studieze la universități germane și verifică competențele lingvistice la nivelurile B2-C1.

Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD):

 • ÖSD Zertifikat A1/A2: Competențe de bază în limba germană.
 • ÖSD Zertifikat B1/B2: Competențe independente în utilizarea limbii germane.
 • ÖSD Zertifikat C1/C2: Abilitate avansată și competențe superioare în limba germană.

TELC (The European Language Certificates):

 • Oferă o gamă largă de certificate pentru diferite niveluri (A1-C2) și scopuri, inclusiv pentru afaceri, școală și mediu academic.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.