Cursuri Online de Limba Franceză pentru Adulti

Ești gata să descoperi limba franceză online cu noi?

Indiferent dacă ești la începutul călătoriei tale în limba franceză sau îți dorești să-ți îmbunătățești nivelul de cunoștințe, cursurile noastre de franceză sunt perfecte pentru tine.

Oferim o experiență unică în învățarea limbilor străine, cu o abordare prietenoasă și profesională. Hai să facem fiecare lecție de limba franceză o aventură captivantă!

Completează formularul de înscriere de mai jos și înscrie-te la o ședință GRATUITĂ de limba franceză!

Află cum ne petrecem timpul împreună!

 

Structura cursului: Indiferent de nivelul tău de limbă franceză, avem locul perfect pentru tine. Cursurile noastre sunt structurate în funcție de nivelul de limbă, de la A1 începători până la niveluri avansate, ne adaptăm la cursurile de limbi străine online.

Fiecare nivel are o durată de câte săptămâni ai nevoie, cu lecții luni, marți, miercuri, joi și vineri oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie.

Metodologia de predare: Vom transforma învățarea limbii franceze într-o experiență plăcută și interactivă. Predarea noastră pune accent pe conversație, pregătindu-te pentru situații reale de comunicare, susținută de un cadru european de referință pentru limbi.

Materialele noastre sunt selectate special pentru a-ți maximiza învățarea și a te menține implicat.

Curs Individual Adulti - Limba Franceza
1 ședință de 90 de min
peste 18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

French Flag
Franceza
Laura Profesor Limba Franceza BrightKids

Laura

Profesor de limba franceza
Experiență: 7 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

De ce să alegi cursurile noastre de franceză pentru adulți?

 

Dezvoltare personală și profesională: Învățarea limbii franceze deschide noi orizonturi, atât personal, cât și profesional. Vei dobândi nu doar competență lingvistică, ci și o mai bună înțelegere a culturilor francofone, lucruri esențiale în contextul global actual.

Flexibilitate și comoditate: Cursurile noastre de limba franceză pentru adulți se desfășoară online, ceea ce înseamnă că te poți bucura de flexibilitate totală. Integrează-le în orarul tău, fie că ești ocupat marți și joi sau preferi alte zile.

Pregătire pentru examene și certificări: Dacă vrei să obții certificate internaționale sau să te pregătești pentru examene, cursurile noastre sunt concepute să te sprijine. Vei avea acces la materiale specifice și vei beneficia de îndrumarea instructorilor noștri experimentați.

Cum să te înscrii: Procesul este simplu. De exemplu, accesezi site-ul BrightKids, selectezi nivelul de curs dorit, completezi un formular online și ești gata să începi. Poate fi necesar să efectuezi un test de plasament pentru a determina nivelul tău actual de competență în limba franceză.

limba franceza online

Cunoaște profesorii de limbă franceză:

Instructorii noștri sunt mai mult decât profesori, ei sunt ambasadori ai culturii franceze cu o pasiune profundă pentru predarea limbii franceze. Cu experiență în pregătirea pentru examene și o înțelegere aprofundată a limbii franceze, ei sunt pregătiți să te ghideze pe parcursul acestui drum lingvistic.

Fiecare curs de limba franceză este adaptat nevoilor și nivelului de cunoștințe al studenților. Ne străduim să facem fiecare lecție nu doar educativă, dar și captivantă și personală, fie că te pregătești pentru franceză pentru companii, franceză pentru copii, sau pur și simplu dorești să îmbunătățești competența lingvistică pentru tine însuți.

Instructorii noștri nu sunt doar profesori, sunt mentori care te încurajează în fiecare pas. Ei îți vor oferi feedback constructiv și vor asigura un mediu de învățare pozitiv și motivant, astfel încât fiecare curs de limba franceza să fie o experiență valoroasă pentru tine.

cursuri franceza online

Tu știai aceste lucruri despre limba franceză?

O limbă cu o istorie bogată: Franceza nu este doar o limbă de comunicare, ci și o limbă cu o istorie culturală bogată. Originile sale se întind înapoi în Evul Mediu, când a evoluat din dialectele latine. În decursul secolelor, franceza a devenit limba diplomaților și a intelectualilor în Europa, influențând literatura, arta și știința.

Influență culturală și lingvistică: Franceza a avut un impact semnificativ asupra altor limbi, inclusiv limba engleză. O mare parte din vocabularul englezesc derivă din franceză, datorită influenței normande din Anglia medievală.

Prin urmare, învățarea francezei nu numai că îmbogățește cunoașterea lingvistică, dar deschide și ușile spre înțelegerea mai profundă a altor limbi romanice, cum ar fi spaniola și italiana.

franceza pentru adulti

O limbă a artelor: Franceza este limba oficială în multe organizații internaționale, cum ar fi ONU, NATO și Crucea Roșie. Este, de asemenea, limba clasică a teatrului, a poeziei și a literaturii, cu autori de renume precum Victor Hugo, Albert Camus și Marcel Proust, care și-au lăsat amprenta în cultura mondială.

Diversitate și evoluție: Franceza este o limbă vie, în continuă evoluție. Vorbitori nativi din diferite regiuni ale lumii își aduc contribuția la diversitatea și bogăția acesteia. De la accentul parizian rafinat la variantele vorbite în Africa și Caraibe, franceza este o limbă globală cu multe fațete.

Legătura cu limba Engleză: Învățând franceza, vei descoperi numeroase cuvinte care sunt similare sau chiar identice cu engleza. Aceasta te va ajuta să îți extinzi vocabularul și să înțelegi mai bine ambele limbi.

invat-franceza

Înscrie-te în comunitatea noastră!

Cum să te înscrii: Ești gata să începi aventura ta în limba franceză? Procesul de înscriere este simplu. Accesează site-ul nostru, completează formularul de înscriere și te înscrii la o ședință GRATUITĂ pentru a stabili nivelul de limbă care ți se potrivește.

Fie că ești interesat de franceză pentru adulți sau de alte cursuri de limbi străine, noi te vom găzdui cu brațele deschise.

Contactează-ne: Ai întrebări? Echipa noastră este aici pentru a-ți răspunde. Fie că ai nevoie de detalii despre cursurile de franceză online, vrei să știi mai multe despre cursurile de limbă japoneză, cursuri limba spaniolă, sau orice altceva, suntem aici pentru tine. Trimite-ne un email sau sună-ne, și vom fi bucuroși să te ajutăm.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.