1. Operatorul de date

Bright Courses & Training S.R.L. (denumita in continuare Bright Kids sau Operatorul), cu sediul social in Str. Frigului nr. 18, sector 4, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J9/99/2023, avand Cod Unic de Inregistrare 47621888 in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.brightkids.ro, respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. Astfel ne dorim si depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care le primim in bazele interne de date sunt utilizate numai in scopuri legale si determinate, in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

2. Colectarea datelor personale

Pentru obtinerea de informatii cu privire la serviciile noastre, pentru a obtine mesaje sau emailuri legate de campanii, promotii sau alte activitati ale companiei, pentru contactarea reprezentantilor echipei Bright Kids in vederea contractarii serviciilor pe care le prestam, vor fi necesare furnizarea anumitor date personale precum: nume, prenume, adresa, numar de telefon. Prin introducerea acestor date in formularele de pe site, sunteti de acord ca informatiile furnizate sa ramana in baza noastra de date si sa fie utilizate in scopurile mai sus mentionate.
Bright Kids in calitate de operator de date cu caracter personal, respecta intotdeauna legislatia romana si europeana cu privire la protectia datelor cu caracter personal, indiferent de modul de colectare a informatiilor.
Datele pe care le transmiteti catre Bright Kids sunt obligatorii, in cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre, pentru a dezvolta o relatie comerciala si pentru a va emite un document fiscal in vederea facturarii serviciilor pe care le prestam, voluntara, indiferent de decizia dvs ulterioara de a incheia o relatie sau nu cu Bright Kids sau optionala dupa inscrierea la newlettere si primirea diferitelor materiale publicitare legate de serviciile pe care le prestam.

3. Securitatea si stocarea datelor

Datele colectate de Bright Kids vor fi prelucrate doar in scopul mai sus mentionat iar acestea nu pot fi dezvaluite catre alte persoane denumite „Terti” cu exceptia partenerilor autorizati si colaboratorilor companiei noastre (angajati) ce au calitatea de persoane imputernicite. In cazul in care serviciul solicitat de dvs. se afla in oferta noastra insa nu este furnizat de catre Bright Kids, datele dvs vor fi furnizate catre furnizorul direct. Refuzul dvs de a transmite datele corecte atrage dupa sine imposibilitatea de a va pune la dispozitie serviciul dorit.

4. Drepturile utilizatorilor site-urilor