Cursuri Online de Limba Italiana pentru Copii

Poate că limba italiana se află numai pe locul 29 mondial ca număr total de vorbitori, dar asta nu o face mai puțin apreciată!

Încurajează-ți copilul să descopere cultura Italiei și frumusețea vieții prin cursul de limbă italiană. Un avantaj foarte mare e că italiana are un accent și o gramatică ușor de asimilat, semănând cu limba română. În plus, de ce să nu facă și ea parte din certificatele internaționale care să oglindească abilitățile de comunicare ale copilului tău?

Beneficiază de cursurile de limba italiană pentru copii și adolescenți Bright Kids!

Fun fact: Limba italiană este limbă oficială în Italia, San Marino, Elveția și Vatican, fiind limbă maternă pentru 67 de milioane de oameni.

Italia, sau țara în formă de cizmă, este locul unde turiștii admiră cel mai mult ruinele romane și arta Renașterii, bogata cultură muzicală și teatrală, vinul bun și gastronomia variată. Cu o economie dominată de turism și fabricarea obiectelor de lux, Italia se situează pe locul 12 global și reprezintă a cincea putere economică a Europei.

Încurajează-ți copilul să descopere luminoasa cultură italiană și pavează-i drumul spre succes.

Înscrie-l la cursurile de italiană pentru copii și adolescenți ale centrului de limbi străine online Bright Kids.

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ lună
1 ședință de 90 de min
7-18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

Italian Flag
Italiana

Iustina

Profesor Arta & Creație
Experiență: 4 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Dacă iubești muzica bună și îi prețuiești pe Luciano Pavarotti ori Andrea Boccelli, dacă o seară perfectă înseamnă pentru tine o ieșire la operă sau teatru, dacă Istoria Artei e subiectul tău preferat de discuții, poate ar fi o idee bună să-i împărtășești aceste pasiuni și copilului tău.

Cursurile de limba italiană Bright Kids țin cont de nevoile specifice ale fiecărui copil, de diferitele sale abilități și stiluri de învățare. Asigurăm metode de predare interactive, pe baza a numeroase materiale vizuale și audio care contribuie la o învățare ușoară, în ritmul propriu.

Obiectivele sunt stăpânirea celor patru piloni ai învățării limbilor străine: ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere.

Programul din timpul anului școlar este prea aglomerat? Nicio problemă! Organizăm cursuri de limbi străine online de vară.

La cursurile online Bright Kids găsești:

  • pasiune vocațională, creativitate și experiența de minim 5 ani a profesorilor
  • învățare interactivă cu ajutorul multor materiale variate (texte scrise, materiale audio, video, grafice etc)
  • repartizare pe grupe de vârstă adaptate nivelului de cunoștințe al copiilor
  • structura cursurilor urmărește dezvoltarea personală prin exerciții practice de comunicare, creând un club de conversație între colegi
  • posibilitatea de a studia în grupe de maxim 5-7 copii, sau de a alege cursuri pentru copii individuale 1 la 1
  • cursuri de vară (școala de vară), ateliere, cursuri pe parcursul anului școlar

Roma este cel mai vizitat oraș din Italia, fiind apreciat pentru impozantele ruine și construcții (de la Colloseum, la numeroasele catedrale și biserici, precum și diversa arhitectură renascentistă). Totodată, Roma este și orașul în cadrul căruia funcționează un stat autonom, Vaticanul, sub autoritate papală.

Totuși, Italia are mult mai multe de oferit din punct de vedere turistic, de la plaje numeroase și croaziere de lux, la stațiuni montane și sejururi de ski, de la city break-uri în zeci de orașe, la vacanțe de relaxare în zone rurale.

Iar pentru fanii industriei auto, marochinăriei ori modei de lux, Italia este un punct de interes important în cadrul european de referință, oferind numeroase oportunități de dezvoltare profesională.

La Bright Kids ai și cele mai avantajoase promoții!

Știm că toate cheltuielile se adună, dar mai știm și cât de important este să investim în viitorul copiilor noștri. Așa că îți venim în ajutor cât de mult putem!

Pentru fiecare al doilea curs la care îți înscrii copilul, primești 10% reducere la abonament.

Pentru fiecare alt copil înscris (al doilea, al treilea etc), primești 10% reducere la abonament.

Dacă înscrii copilul între 1 iunie – 31 august, primești 10% reducere la abonament.

Iar dacă plătești în avans cursul de limba italiană pentru întregul an școlar (10 luni de curs), primești 10% reducere la abonament.

Aceste reduceri SE POT CUMULA!

Asta înseamnă că al doilea copil, pentru al doilea lui curs Bright Kids, înscris între 1 iunie și 31 august și achitat integral în avans, beneficiază de 40% reducere din costul abonamentului (adică 1440-1600 RON / an)! ?

Investește în viitorul copilului tău, deschide-i perspectiva spre bogata cultură italiană și pavează-i drumul spre succes.

Dacă nu ești sigur care e cursul de limba italiană potrivit pentru copilul tău, înscrie-te la o lecție de probă fără obligații.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.