Cursuri Online de Limba Engleza pentru Copii

Vrei să-ți auzi copilul vorbind fluent limba engleză, fără să pierzi ore și bani în trafic? Bun venit în universul minunat al cursurilor online de engleză pentru copii, unde vei obține:

• Superputeri lingvistice care îl fac să se simtă invincibil
• Portaluri către oportunități nelimitate în viață
• Învățare interactivă și stimulantă

Ne mândrim cu o rată de promovabilitate de 100% a examenului Cambridge! Descoperă limba engleza pentru copii la cursurile online Bright Kids!

Completează formularul de mai jos și înscrie copilul la o ședință gratuită online de limba engleză!

Aproape orice carieră de viitor va presupune învățarea limbii engleze la un moment dat. De ce să nu rezolvi asta cu ajutorul cursurilor de limba engleză Bright Kids – adorate de copii? 

Pregătește-ți copilul pentru examenele Cambridge și IELTS și pavează-i drumul spre succes.

Înscrie-l la cursurile online de engleză pentru copii Bright Kids.

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ lună
1 ședință de 90 de min
7-18 ani

Preț de la

150,00 lei 50 minutes

/ ședință

Profesorii BrightKids

UK English Flag
Engleza
Andreea Baja Profesor Engleza BrightKids

Andreea

Fondator si profesor limba engleza
Experiență: 5 ani +

Dr. Gaele Macfarlane

Coordonator și trainer limba engleză
Experiență: 20 ani +

Aura Dajbog Profesor Engleza BrightKids

Aura

Profesor de limba engleză
Experiență: 5 ani +

Teodora

Profesor engleză, coreeana, japoneză și germană
Experiență: 4 ani +

Jazmyn

Trainer si profesor limba engleza
Experiență: 5 ani +

Enola Profesor Spaniola si Engleza

Enola

Profesor limba spaniola si engleza
Experiență: 5 ani +

Emilia Profesor BrightKids Limba Coreeana si Engleza

Emilia

Profesor de limba coreeana si engleză
Experiență: 5 ani +

Grace Melissa Coquia

Profesor de limba engleză
Experiență: 11 ani +

Genevieve Coquia

Profesor de limba engleză
Experiență: 9 ani +

Alvin C. Alonzo

Profesor de limba engleză
Experiență: 8 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Oferim cursuri de limba engleză pentru copii cu diferite abilități și stiluri de învățare. Procesul de predare este interactiv, conținând materiale vizuale și audio care ajută la o învățare ușoară, în ritmul propriu.

Avem clase pentru preșcolari, școlari și adolescenți, organizate atât ca lecții individuale de engleză, cât și de grup.

Obiectivele sunt stăpânirea celor patru piloni ai învățării limbilor străine: ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere, cu accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare. 

Fie că optezi pentru cursuri de vară, ori pentru studiul limbii engleze pe parcursul anului școlar, profesorii Bright Kids îți vor pregăti copilul pentru promovarea examenului Cambridge English sau al altui examen de limba engleză cu toată dragostea și dedicarea.

Dacă vrei să te orientezi spre explorarea unei noi culturi și oportunități și mai diverse pe viitor, poți analiza și celelalte cursuri de limbi străine pentru copii, cum ar fi cele de limba germană, chineză, coreeană. Fiecare începe cu o lecție de probă pentru a stabili nivelul și stilul de învățare. Predăm limba aleasă în funcție de nevoile copilului.

La cursurile online Bright Kids găsești:

  • profesori certificați tineri, energici, creativi, care își iubesc profesia, sunt dedicați lucrului cu copiii și fac din predarea limbii engleze o artă, implicându-se trup și suflet
  • metode de învățare interactivă: texte atractive și discuții pe marginea lor, jocuri online, cartonașe educative, videoclipuri, jocuri didactice, fișiere audio, fișe de lucru, club de conversație prin exerciții de public speaking și chiar jocuri de mișcare
  • organizarea grupelor de vârstă după nivelul de cunoștințe al copiilor, nu după încadrarea generală în clasele V-VIII 
  • accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și pregătire examene engleză Cambridge, IELTS, admitere clasa a 5-a intensiv engleză
  • desfășurare cursuri de engleză școlari în grupe de maxim 5-7 copii sau lecții individuale
  • cursuri de vară (școala de vară), tabără de engleză, cursuri pe parcursul anului școlar

La Bright Kids ai și cele mai avantajoase promoții!

Știm că toate cheltuielile se adună, dar mai știm și cât de important e să investim în viitorul copiilor noștri. Așa că îți venim în ajutor cât de mult putem!

Pentru fiecare al doilea curs la care îți înscrii copilul, primești 10% reducere la abonament.

Pentru fiecare alt copil înscris (al doilea, al treilea etc), primești 10% reducere la abonament.

Dacă înscrii copilul între 1 iunie – 31 august, primești 10% reducere la abonament.

Iar dacă plătești în avans cursul de engleză pentru copii pentru întregul an școlar (10 luni de curs), primești 10% reducere la abonament.

Aceste reduceri SE POT CUMULA!

Asta înseamnă că al doilea copil, pentru al doilea lui curs de engleză online Bright Kids, înscris până la 31 august și achitat integral în avans, beneficiază de 40% reducere din costul abonamentului (adică 1440-1600 RON / an)! ?

Rata de promovabilitate pentru elevii noștri de până acum este 100%!

Asta înseamnă că TOȚI copiii pregătiți la Bright Kids au promovat cu brio atât examenele Cambridge și IELTS, cât și admiterea în clasa a 5-a engleză-intensiv.

Dacă nu ești sigur care e cursul potrivit pentru copilul tău, înscrie-te la o lecția gratuită de probă.

Află 5 dintre beneficiile învățării limbii engleze cu Bright Kids

Dezvoltare lingvistică uimitoare: ne asigurăm că folosim pentru fiecare copil metode de predare inovatoare și adaptate vârstei, nevoilor sale, astfel încât acesta să dobândească abilități lingvistice solide într-un ritm potrivit pentru el.

Lecția devine un joc captivant: cursurile de limba engleză Bright Kids sunt pline de activități interactive și jocuri distractive, care fac procesul de învățare ușor și trezesc entuziasmul copiilor și adolescenților. 

Toți profesorii sunt experimentați și dedicați: echipa noastră de profesori pasionați își aduc experiența și priceperea în cursurile de engleză online. Vor oferi copilului tău suportul necesar pentru a învăța și a se dezvolta într-un mediu sigur și motivant.

Flexibilitate și comoditate: cursurile noastre pot fi accesate de copii online, de oriunde și oricând, oferindu-ți libertatea de a stabili propriul program. Făcând cursurile acasă, poți să vezi preferințe și înclinații ale acestuia încă din clasa pregătitoare. 

Progres vizibil: vei fi uimit de progresul pe care copilul tău îl va face în ceea ce privește vocabularul, gramatica și capacitatea de a se exprima în limba engleză. 

De ce să alegi cursuri online interactive

Activitățile distractive îmbunătățesc rezultatele copiilor fiindcă râsul, emoțiile pozitive generează dopamină, endorfine, serotonină și oxitocină, factori importanți pentru studiu. Dopamina le dă copiilor motivația să se concentreze la învățat și dorința de a relua această activitate. Endorfinele produc sentimentul de fericire, ceea ce face ca învățatul să fie asociat cu o acțiune plăcută. 

Serotonina se generează când vorbim despre succes, reușite și este foarte importantă pentru îmbunătățirea memoriei și neuroplasticitatea creierului.

La fel de importantă este și oxitocina – hormonul care se eliberează atunci când avem încredere în cineva. Este un aspect foarte important fiindcă nu poți învăța de la o persoană în care nu ai încredere. 

(Neurologul Judy Willis a demonstrat în cartea sa, Research-Based Strategies to Ignite Student Learning)

 

7 motive pentru care copilul să învețe engleza online

Dacă încă ai dubii referitoare la învățarea online, îți prezentăm doar 7 din motivele pentru care aceasta ar putea fi varianta optimă pentru copilul tău.

1. Flexibilitate: cursurile online de limba engleză pentru copii oferă flexibilitate în programul de învățare. Poți alege momentul potrivit în care copilul să participe la lecții, adaptându-le la rutina zilnică.

2. Confort și siguranță: prin învățarea online, copilul tău poate participa la cursuri în confortul propriei case. Este un mediu familiar și sigur, unde copilul se poate concentra mai bine și se simte în largul său.

3. Materiale interactive și captivante: cursurile de engleză online pentru copii vin cu o varietate de resurse interactive și activități distractive. Acestea îi țin pe copii implicați și interesați, facilitând învățarea și consolidarea cunoștințelor.

4. Îmbunătățirea abilităților tehnologice: prin participarea la un curs de limba engleză online, copilul tău își dezvoltă abilități tehnologice esențiale în era digitală

5. Economie de timp și bani: participarea la cursuri online economisește timp și bani. Nu este nevoie să te deplasezi sau să plătești pentru transport, iar cursurile online sunt adesea mai accesibile din punct de vedere financiar.

6. Învățare autonomă: predăm engleza copiilor astfel încât să-și dezvolte procesul de învățare autonomă și responsabilitate. Aceștia învață să-și organizeze timpul și să-și gestioneze propriile resurse de învățare.

7. Continuitate: indiferent de circumstanțe, cursul de limba engleză online oferă o continuitate în învățare. Copilul tău poate participa la lecții fără întreruperi, fiind asigurat un program constant și progres în învățarea limbii engleze.

Certificatele Cambridge YLE – încoronarea învățării

Pregătirea pentru examenele Cambridge English este mai mult decât un simplu proces de învățare, e o călătorie plină de provocări. Îți prezentăm o parte din beneficiile Cambridge English.

Atmosfera prietenoasă și amuzantă a examenelor

Acestea sunt special concepute pentru a se adapta nevoilor și intereselor copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.  

Motivarea continuă și consolidarea abilităților lingvistice

Cambridge YLE nu este doar un examen, ci și un program de învățare continuă care generează rezultate remarcabile.

Dezvoltarea încrederii în sine și a competențelor de comunicare

Pe măsură ce depășesc diferitele etape ale examenului Cambridge YLE, copiii își încrederea în abilitățile lor de comunicare în limba engleză.

Iar beneficiile nu se termină odată ce au obținut certificatul!

Logica, abilitatea de a-și însuși cunoștințe noi, spiritul autodidact formate încă de mici, îi vor susține pe tot parcursul vieții. Astfel, pentru copii clasele de engleză online pot reprezenta fundamentul procesului de învățare eficientă.

În concluzie, pregătirea Cambridge YLE reprezintă o oportunitate excelentă pentru copiii de a explora și de a se bucura de învățarea limbii engleze într-un mod creativ și captivant. Programul îi ajută să-și dezvolte abilitățile de comunicare și încrederea în sine, prin intermediul cărora vor fi pregătiți pentru examenele și provocările academice și profesionale ale viitorului.

Chiar dacă nu s-a născut în Marea Britanie, odată ce e înarmat cu spiritul aventurii, curiozitate și dorință de cunoaștere, copilul tău poate călca pe urmele a milioane de tineri din întreaga lume care și-au deschis drumul spre succes prin intermediul examenelor Cambridge YLE.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.