Cursuri Online de Limba Engleza pentru Adulti

Vrei să dezvolți abilități solide de vorbire a limbii engleze, fără a perde timpul pe drumuri sau a cheltui o avere? Bine ai venit în lumea captivantă a cursurilor online de engleză pentru adulți, unde vei experimenta:

  • Învățarea limbii engleze care te va face să te simți încrezător și stăpân pe comunicare 
  • Accesul la oportunități nelimitate în plan personal și profesional 
  • Procese de învățare a limbilor străine interactive și provocatoare

Ne mândrim cu rezultatele noastre remarcabile, având o rată de succes de 100% la examenele Cambridge! Descoperă avantajele limbii engleze participând la cursuri online pentru adulți BrighKids!

Business English? Examene sau studii? Călătorii sau hobby? Orice traiectorie profesională viitoare va implica, mai devreme sau mai târziu, necesitatea de a stăpâni limba engleză. 

De ce să nu abordezi această provocare cu ajutorul unor cursuri de limba engleză BrightKids, recunoscute pentru calitatea lor?

Pregătește-ți abilitățile de comunicare pentru cerințele examenelor Cambridge și IELTS și deschide-ți drumul către succes. Înscrie-te la cursurile de engleză pentru adulți BrightKids și investește în dezvoltarea ta personală și profesională!

Completează formularul de înscriere de mai jos și înscrie-te la o ședință gratuită de limba engleză!

Curs Individual Adulti - Limba Engleză
1 ședință de 90 de min
peste 18 ani

Preț de la

150,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

UK English Flag
Engleza
Andreea Baja Profesor Engleza BrightKids

Andreea

Fondator si profesor limba engleza
Experiență: 5 ani +

Dr. Gaele Macfarlane

Coordonator și trainer limba engleză
Experiență: 20 ani +

Aura Dajbog Profesor Engleza BrightKids

Aura

Profesor de limba engleză
Experiență: 5 ani +

Teodora

Profesor engleză, coreeana, japoneză și germană
Experiență: 4 ani +

Jazmyn

Trainer si profesor limba engleza
Experiență: 5 ani +

Enola Profesor Spaniola si Engleza

Enola

Profesor limba spaniola si engleza
Experiență: 5 ani +

Emilia Profesor BrightKids Limba Coreeana si Engleza

Emilia

Profesor de limba coreeana si engleză
Experiență: 5 ani +

Grace Melissa Coquia

Profesor de limba engleză
Experiență: 11 ani +

Genevieve Coquia

Profesor de limba engleză
Experiență: 9 ani +

Alvin C. Alonzo

Profesor de limba engleză
Experiență: 8 ani +

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

Cum putem să învățăm limba engleză simplu eficient? La BrightKids, îți oferim o experiență de învățare a limbii engleze captivantă, adaptată diferitelor abilități și stiluri de învățare ale adulților. Nu mai există limite – metoda de predare este interactivă și include materiale vizuale și audio, facilitând un proces de învățare plin de satisfacții, în propriul ritm.

 Clase Personalizate: Alege între lecții individuale sau participă la experiențe de învățare în grup, toate create pentru a stimula creativitatea și a dezvolta abilitățile de comunicare esențiale. Înveți limba engleza online, simplu și rapid!

 Obiective Clare: Stăpânește cei patru piloni ai limbilor străine – ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere – cu accentul pus pe dezvoltarea abilităților de comunicare. Echipa noastră dedicată de profesori își propune să pregătească cu devotament studenții pentru promovarea examenului Cambridge English sau a altor teste de limba engleză pentru adulți sau engleză copii.

Explorare Culturală Extinsă:  Cauți mai multe cursuri de limbă? Dacă visul tău este să explorezi noi culturi și oportunități diverse în viitor, analizează și celelalte cursuri de învățare a limbilor străine pentru adulți, cum ar fi germana, chineza sau coreeana. Fiecare curs începe cu o lecție de probă, personalizată pentru a identifica nivelul și stilul tău de învățare. Predăm limbile alese cu atenție la nevoile individuale ale fiecărui participant.

Alege să faci primul pas spre stăpânirea limbii engleze și călătoria către descoperirea unor noi orizonturi culturale și profesionale!

Cursuri online de limba engleza pentru adulti

La BrightKids, aducem o paletă variată de cursuri online de engleză, adaptate tuturor nevoilor și nivelelor de cunoștințe. Indiferent dacă ești începător sau avansat, tânăr sau adult, avem ceva special pentru fiecare.

 Profesori Specializați: Toți profesorii noștri sunt experți în predarea limbii engleze, aducând în clasă o atmosferă plină de entuziasm și cunoștințe solide. Cu o abordare modernă de predare și metode interactive, îți garantăm o experiență de învățare plăcută și eficientă.

 Învățare Online Personalizată: Participă la lecție de oriunde te-ai afla, cu ajutorul cursurilor online de limba engleză adaptate propriului ritm. Procesul de învățare este pliat pe nevoile tale specifice, iar metoda de predare se adaptează pentru a susține dezvoltarea abilităților lingvistice.

 

Cursuri online engleza adulti

Stabilirea Nivelului și Testarea Abilităților: Pentru a asigura o învățare eficientă, oferim lecție de probă și teste de nivel, astfel încât să identificăm exact punctul tău de plecare și să personalizăm cursul în consecință.

 Engleză Conversațională și Limbaje Specializate: Punem accentul pe învățarea practică și aplicată. Indiferent dacă îți dorești să îți îmbunătățești engleza conversațională sau să te specializezi în business English, avem cursuri care să se potrivească obiectivelor tale.

Certificări Internaționale: BrightKids pregătește studenții pentru certificări internaționale, inclusiv examenele Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE), IELTS și altele, recunoscute la nivel mondial.

Cursuri online engleza adulti

Flexibilitatea Programelor: Fie că alegi un curs online de engleză pentru începători sau cursuri avansate, oferim termene și condiții flexibile, astfel încât să îți poți planifica învățarea în funcție de propriul program.

Valori și Atmosferă Prietenoasă: Toate cursurile noastre promovează valori precum cooperarea, prietenia, respectul, conștiinciozitatea și seriozitatea. Atmosfera veselă și relaxantă transformă procesul de învățare într-o experiență memorabilă.

 Descoperă Plăcerea Învățării: Completează formularul și alătură-te cursurilor noastre online de limba engleză! Te așteptăm să descoperi bucuria și avantajele de a învăța engleza într-un mod modern și interactiv!

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.