1. Dreptul de proprietate asupra marcilor și continutului site-ului

Bright Kids, proprietate a Bright Courses & Training S.R.L., avand nr. de ordine in Registrul Comertului J09/99/2023 si CUI 47621888, cu sediul in Str. Frigului nr. 18, sector 4, București, email – office@brightkids.ro.

  1. Conținutul si design-ulbrightkids.rosunt proprietatea Bright Courses & Training S.R.L. și sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si alte drepturi conexe.

In situatia în care considerați că un anumit continut din site-ul www.brightkids.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, va rugam sa ne sesizati transmitand un email la office@brightkids.ro pentru a investiga acest aspect si pentru ca administratorii www.brightkids.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

  1. Acceptarea termenilor si conditiilor. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Vizitarea si accesarea informatiilor website-ului sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare.
  2. Drepturile proprietatii intelectuale.

Accesul si utilizarea website-ului se face gratuit. Niciun continut aflat pe www.brightkids.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al Bright Courses & Training S.R.L.

Bright Courses & Training S.R.L. isi rezerva dreptul ca oricand să modifice, să adauge sau sa elimine parti din continutul aflat pe www.brightkids.ro., poate face imbunatatiri ale site-ului web ( informatii, caracteristici, functionalitati) care pot include actualizari, corectii, remedieri.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent site-ul web, cu sau fara notificare fata de dvs.

 

  1. Politica de confidențialitate și protecția datelor

Bright Courses & Training S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal completate de utilizatori prin intermediul formularelor de înregistrare online, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/20024 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vizitatorii site-ului www.brightkids.ro  sunt de acord ca datele personale pe care le completează să intre în baza de date a Bright Courses & Training S.R.L. si isi exprima acordul să primească mesaje cu privire la produse, servicii, proiecte, cursuri, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni pe care le va desfasura in viitor Bright Courses & Training S.R.L..

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să respectăm legislatia română și europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul www.brightkids.ro.

Datele cu caracter personal se refera la informații care includ numele și prenumele dumneavoastră și ale copiilor/ cursantilor, adresă, numere de telefon, adrese de email si vârstă.

Furnizarea datelor pentru primirea mesajelor publicitare este opțională, iar refuzul furnizării acestor date nu vă împiedică să beneficiati de serviciile Bright Kids. Conform Legii nr. 677/ 2001 aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora din baza de date, dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii, de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scop publicitar. Pentru acest lucru, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa la adresa de email office@brightkids.ro sau prin curier/ posta la Strada Frigului nr. 18, Bloc. 1, Etaj 1, Ap. 106, sector 4, Bucuresti.

Datele cu caracter personal colectate nu vor fi dezvaluite decat cu excepția angajaților și colaboratorilor (profesori) si partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite (centre pentru sustinerea examinarilor – Consiliul Britanic sau EECentre, etc).

  1. Imagini si videoclipuri

Pentru promovarea activitatii in mass-media sau pe site-ul web, copiii pot fi fotografiati sau filmati in timpul activitatilor pe care le desfasuram. Acceptand termenii si conditiile, permiteti folosirea imaginii cursantului in materialele noastre de marketing ( videoclipuri, fotografii, materiale de marketing, campanii pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Twitter, Google, etc).

  1. Servicii terte

Site-ul poate afisa, include sau transmite legaturi/ link-uri catre terta parte ( aplicatii, servicii, produse) denumite (” Servicii Terte”). Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord ca Bright Kids nu va fi responsabil de calitatea, respectarea drepturilor si obligatiilor, acuratetea, legalitatea sau orice alt aspect legat de acestea. Bright Kids nu va avea nicio raspundere fata de dvs sau fata de orice alta persoana sau entitate pentru servicii terte. Serviciile tertilor pot fi folosite, accesate si utilizate pe propria raspundere in acord cu termenii si condiitiile tertilor.

  1. Termen si reziliere

Prezentul acord ramane in vigoare pana la denuntarea uneia dintre parti.

  1. Sugestii și reclamații

Pentru eventuale sugestii, întrebări, sesizări și reclamații utilizatorii site-ului brightkids.ro pot folosi adresa de email office@brightkids.ro sau ne pot contacta telefonic la 0723 337882.