Întrebări Frecvente

Am alcătuit o listă cu întrebări și răspunsuri, actualizată permanent, pentru a vă oferi cât mai multe informații despre modul de organizare și desfășurare a activității noastre.

Programul de funcționare al Bright Kids este Luni-Vineri între orele 9.00-18.00. Pentru întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție și pe whatsapp sau pe rețelele de socializare unde răspundem la mesaje în maxim 24 de ore de la primirea acestora.

Cursurile încep în primele zile din luna septembrie și se încheie la finalul lunii iunie în anul următor. Există o serie de cursuri care se desfășoară doar pentru o periodă limitată de timp (cursuri de vară, cursuri de educație financiară, etc).

Cursurile de vară de desfășoară în perioada iulie-august.

Înscrierea se face completând formularul de înscriere online, prin apel telefonic sau pe whatsapp.

Evaluarea potențialilor cursanți se face online și are o durată între 30 și 60 de minute, cu un profesor calificat. Profesorul folosește materiale proprii adaptate cunoștințelor cursantului.

Grupa se poate schimba doar în cazul în care programul cursantului nu mai corespunde orarului grupei sau dacă nivelul de cunoștințe este sub sau peste cel al cunoștințelor participanților la cursul deja frecventat.

Grupele nu corespund întotdeauna cu clasa în care este elevul la școala deoarece nivelul de cunoștințe poate fi diferit. Cursantul va fi atribuit unei grupe care să corespundă abilităților sale de vorbit/citit/ascultat/scris în limba respectivă.

Costurile încep de la 360 de lei iar prețul poate varia în funcție de numărul de cursuri la care participa cursantul, de nivelul de dificultate al cursului și de discount-ul acordat (dacă este cazul).

Plata se poate face prin OP sau online pe site-ul www.brightkids.ro

Prima lecție este demonstrativă și este inclusă în abonamentul lunar în cazul în care participantul se hotărăște să continue cursul. În caz contrar, sedința demonstrativă va fi gratuită.

Cursantul are posibilitatea de a recupera sedințele deja achitate, în cadrul altei grupe, însă suma achitată conform facturii emise nu poate fi returnată.

Cursanții Bright Kids primesc teste interne după fiecare capitol parcurs, în urma cărora se poate vedea evoluția copilului pe baza unor calificative/ note pentru vorbit, ascultat, scris, citit. Testele transmise către parinți sunt trimestriale și se trimit pe whatsapp sau email. La sfârșitul cursului cursanții susțin un test final intern sau susțin o examinare și primesc o diplomă de absolvire a cursului/ certificat pe care sunt trecute rezultatele testului.

Cursantul poate recupera sedința la care a lipsit în cadrul unei alte grupe cu același nivel de cunoștințe. În cazul în care nu există o grupă cu același nivel de cunostințe ori programul nu corespunde, cursantul își poate alege un alt curs la care poate lua parte.

Suportul de curs se folosește pe toată durata contractuală (septembrie-iunie) însă uneori studiul poate continua și pe parcursul verii ( dacă cursantul se ănscrie la cursurile de vară) sau în anul școlar care urmează.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.