Despre noi

Despre Bright Kids

Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am inițiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile străine și din dorința de a transmite cursanților noștri cât mai multe cunoștințe folosind  metode de predare inovatoare și flexibile inspirate de modelul internațional, având la bază materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoaștere a limbii.

Suntem o echipă tânară, plină de viată, veselă, cu studii de specialitate și experință îndelungată care dorește să împărtășească cursanților pasiunea pentru învățare prin amuzament și metode inedite.

profesor-limba-engleza-cambridge-baja-andreea-maria
Andreea – Profesor de limba engleza (Fondator Bright Kids)

Cursuri de limba engleză pentru copii

Cursurile noastre îi ajută pe copii să învețe ușor limba engleză într-o atmosferă relaxată, prin joc și conectare, reușind ca cei mici,în timp, să achizitioneze cunostinte care îi ajuta să obțină certificări internaționale de engleză sau să fie admiși la clasă cu predare intesivă sau bilingvă.Copiii învată natural prin multă cumunicare, într-o atmosferă caldă și motivantă punându-li-se la dispoziție materiale de ultima oră, sub indrumarea unor trainer entuziaști, calzi și prietenoși.

Cu cât studiul limbii engleze este mai timpuriu, cu atât este mai avantajos pentru copil deoarece se simte mai încrezător în forțele proprii, capătă fluență în vorbire și dobândește multe cunoștințe. Din acest motiv îi încurajam pe părinți sa îi înscrie pe copii de la o vârstă cât mai mică, respectiv, din primii ani de școală. Am conceput acest curs dinamic, distractiv si creativ pentru a-I atrage pe cei mici să învețe limba engleză prin jocuri, competiții, scenete de teatru, muzică și dans. În acest fel, procesul de învățare este facil iar cei mici învată limba engleză într-un mod natural. Grupele pentru cursul de limba engleza se adreseaza copiilor intre 0 si 14 ani.

Sălile de curs în care ne desfășurăm activitatea sunt amenajate conform vârstei cursanților și sunt dotate cu echipamente de ultimă generație pentru o învățare cât mai rapidă (laptop, sistem audio, whiteboard, videoproiector, tablă interactivă).

Suna-ne pentru inscriere!
0723 337 882