Home Despre noi

Despre noi

by bright kids

Cum sa inveti o limba straina indiferent de varsta

Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat mai multe cunostinte folosind  metode de predare inovatoare si flexibile inspirate de modelul international, avand la baza materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii.

Suntem o echipa tanara, plina de viata, vesela, cu studii de specialitate si experinta indelungata care doreste sa impartaseasca cursantilor pasiunea pentru invatare prin amuzament si metode inedite.

Cursurile noastre ii ajuta pe copii sa invete usor limba engleza intr-o atmosfera relaxata, prin joc si conectare, reusind ca cei mici,in timp, sa achizitioneze cunostinte care ii ajuta sa obtina certificari internationale de engleza sau sa fie admisi la clasa cu predare intesiva sau bilingva.Copiii invata natural prin multa cumunicare, intr-o atmosfera calda si motivanta punandu-li-se la dispozitie materiale de ultima ora, sub indrumarea unor trainer entuziasti, calzi si prietenosi.

Cu cat studiul limbii engleze este mai timpuriu, cu atat este mai avantajos pentru copil deoarece se simte mai increzator in fortele proprii, capata fluenta in vorbire si dobandeste multe cunostinte. Din acest motiv ii incurajam pe parinti sa ii inscrie pe copii de la o varsta cat mai mica, respectiv, din primii ani de scoala. Am conceput acest curs dinamic, distractiv si creativ pentru a-I atrage pe cei mici sa invete limba engleza prin jocuri, competitii, scenete de teatru, muzica si dans. In acest fel, procesul de invatare este facil iar cei mici invata limba engleza intr-un mod natural. Grupele pentru cursul de limba engleza se adreseaza copiilor intre 0 si 14 ani.

Salile de curs in care ne desfasuram activitatea sunt amenajate conform varstei cursantilor si sunt dotate cu echipamente de ultima generatie pentru o invatare cat mai rapida (laptop, sistem audio, whiteboard, videoproiector, tabla

interactivă).