Examene

Bright Kids face parte din programul Addvantage dezvoltat de catre British Council.

Bright Kids face parte din programul Addvantage dezvoltat de catre British Council.
Toti elevii care urmeaza cursuri de engleza la centrul nostru pot sustine orice examen  Cambridge (YLE – Young Learners English – Starters, Movers, Flyers, KET – Key English Test for Schools, PET – Preliminary English Test for Schools, FCE – First Certificate in English),CAE si CPE.

Oricine sustine unul din aceste examene va primi un certificat recunoscut international indicand capacitatea studentului de a vorbi, asculta, citi și scrie în limba engleza. Aceste examene certifica abilitatile lingvistice ale cursantilor și ii familiarizeaza cu cerintele unui examen international.

Examenele de limba engleza ale Universitatii Cambridge – administrate de Departamentul ESOL (engleza pentru vorbitori de alte limbi) ofera cele mai prestigioase certificate pe plan international pentru cei care studiază limba engleza.

Certificatele corespund diferitelor niveluri: Cambridge PET (B1), Cambridge FCE (B2 First) sau Cambridge CAE (C1 Advanced).
Spre deosebire de examenele TOEFL sau IELTS, certificatele Cambridge sunt valabile pe viata. Utilitatea lor se dovedeste în admiterea la clase cu predare intensiva sau bilingva sau la admiterea în cadrul unor scoli internationale prin echivalarea cunostintelor.

Pe termen lung, certificatele examenelor importante (CAE sau FCE, IELTS, TOEFL) se vor evidentia intr-un CV la aplicarea la programe de intership, work & travel sau chiar la angajare.

Examenele au loc la sediul British Council din Bucuresti sau la sedii partenere unde se sustin examene Cambridge. Insa unul din avantajele cursurilor online este posibilitatea de a beneficia de pregatire specializata pentru sustinerea testelor Cambridge aflandu-te și în alte orase precum Brasov, Constanta, Oradea, sau de oriunde altundeva în tara.

Asa ca te asteptam la cursurile noastre și nu ezita sa ne contactezi daca ai orice fel de intrebari legate de pregatirea și sustinerea examenelor Cambridge!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.