Cursuri Online de Limba Chineza pentru Copii

Vrei să asiguri un început bun în viață copilului tău? Te-ai bucura să-l vezi comunicând cu ușurință cu cei din jurul lui, oriunde ar merge în lume? Atunci te felicit pentru efortul depus ca să găsești cel mai bun curs de limba chineză pentru copii! Cursurile de chineză îl vor provoca atât intelectual, cât și artistic!

Investește în viitorul copilului tău și deschide-i cât mai multe oportunități de succes. Chineza este limba folosită de cei mai mulți vorbitori nativi (920 de milioane!!)

Descoperă cursurile de limba chineză pentru copii la Bright Kids!

Fun fact: Limba chineză este limba oficială în China, Singapore și Taiwan, fiind limba maternă pentru 920 de milioane de oameni și cea mai vorbită limbă de pe Pământ

Aproape orice carieră de viitor va presupune cunoașterea limbilor străine, iar limba chineză este larg răspândită pe întreg mapamondul. Astfel că, pe lângă limba engleză, este o aptitudine importantă pentru portofoliul oricui (copii și părinți). 

Încurajează-ți copilul să descopere noi culturi și pavează-i drumul spre succes.

Înscrie-l la cursurile pentru copii de limba chineză, care se desfășoară online, în cadrul centrului de limbi străine Bright Kids.

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ lună
1 ședință de 90 de min
7-18 ani

Preț de la

360,00 lei

/ ședință

Profesorii BrightKids

Chinese Flag
Chineza

No results found.

De ce sa alegi BrightKids?

Grupe mici

Grupe mici pentru o interactiune profesor-elev eficienta și în timp real

Comunicare eficienta

Posibilitatea comunicarii cu noi în functie de programul tau sau al copilului

Pregatire examene

Pregatire dedicata în vederea sustinerii examenelor de specialitate

  • Între motivele pentru care merită să-ți înscrii copilul la cursuri de limba chineză se numără și structura limbii, care antrenează ambele emisfere cerebrale în timpul studiului, datorită caracterelor chinezești și caligrafiei care se adresează creativității și simțului artistic. 

Oferim cursuri pentru copii cu diferite abilități și stiluri de învățare. Procesul de predare este interactiv, conținând materiale vizuale și audio care ajută la o învățare ușoară, în ritmul propriu, și contribuie la dezvoltarea personală.

Obiectivele sunt stăpânirea celor patru piloni pentru învățarea și înțelegerea limbilor străine: ascultare și înțelegere, vorbire, citire și scriere.

Dacă perioada anului școlar e prea aglomerată, poți alege cursurile de vară pentru studiul limbii chineze.

La cursurile de chineză online Bright Kids găsești:

  • energie creativă, pasiune vocațională și rezultate excelente ale profesorilor
  • tipul cursului este de învățare interactivă folosind materiale variate (sub formă de text scris, materiale audio, video, grafice etc)
  • grupe de vârstă adaptate nivelului de competență lingvistică a copiilor
  • punem cel mai mare preț pe dezvoltarea abilităților de comunicare 
  • grupe de maxim 5-7 copii, sau cursuri individuale
  • cursuri de vară (școala de vară), ateliere, cursuri pentru copii pe parcursul anului școlar

China este și cea mai mare putere economică a momentului, o țară imensă și ca întindere, dar și ca potențial, având 6 din top 10 cele mai mari orașe ale lumii (Beijing, Shanghai, Shenzhen, Hong Kong, Hangzhou and Guangzhou).

Milioane de chinezi, însă, locuiesc în diaspora, în întreaga lume, și deschid numeroase magazine chinezești, ori restaurante, în țările în care se stabilesc. Mai mult decât atât, China întreprinde relații comerciale pe toate continentele, ceea ce face din înțelegerea limbii chineze un atu valoros.

La Bright Kids ai și cele mai avantajoase promoții!

Știm că toate cheltuielile se adună, dar mai știm și cât de important e să investim în viitorul copiilor noștri. Așa că îți venim în ajutor cât de mult putem!

Pentru fiecare al doilea curs la care îți înscrii copilul, primești 10% reducere la abonament.

Pentru fiecare alt copil înscris (al doilea, al treilea etc), primești 10% reducere la abonament.

Dacă înscrii copilul între 1 iunie – 31 august, primești 10% reducere la abonament.

Iar dacă realizezi plata taxei în avans a cursului pentru întregul an școlar (10 luni de curs), primești 10% reducere la abonament.

Aceste reduceri SE POT CUMULA!

Asta înseamnă că al doilea copil, pentru al doilea lui curs de limbi străine Bright Kids, înscris între 1 iunie și 31 august și achitat integral în avans, beneficiază de 40% reducere din costul abonamentului (adică 1440-1600 RON / an)! ?

Investește în viitorul copilului tău, deschide-i perspectiva spre noi activități culturale și pavează-i drumul spre succes.

Dacă nu ești sigur care e cursul de limbi străine potrivit pentru copilul tău, înscrie-te la un curs gratuit.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.