PLATA

Plata pentru serviciile BrightKids se poate efectua în două maniere.

PLATĂ ÎN AVANS PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă alegeți această metodă de plată, veți plăti prin transfer bancar din contul Dvs. în contul nostru pânã la data scadentã de pe facturã. Informațiile despre transfer vor fi trimise imediat după procesarea comenzii. Produsul va fi livrat numai după primirea sumei achitate de Dvs. si după ce suma va fi evidențiată pe extrasul de cont (transferul durează de obicei între 1-2 zile lucrătoare.
Dupa efectuarea plãtii prin transfer bancar, cursantul poate avea acces la curs, începând cu urmãtoarea zi lucrãtoare sau cu prima zi de începere a cursului stabilita de catre prestator. Cursantul va fi contactat printr-un email în care va primi toate informatiile necesare pentru participarea la curs, ID de conectare pe platforma, numele profesorului si ora stabilitã.

PLATA ONLINE CU CARDUL

În cazul în care optați pentru metoda de plată online cu cardul, veți achita pentru produse prin intermediul portalului Netopya Payment. La confirmarea comenzii, sistemul vă redirecționează direct spre portalul Netopya unde veți introduce detaliile cardului iar apoi veți confirma plata. Conexiunea este criptată și securizată. Acest tip de plată asigură, că plata va fi de îndată alocată la comanda Dvs. Produsele vor fi expediate doar după alocarea sumei la comanda Dvs.

LIVRAREA SERVICIILOR

Serviciile BrightKids vor fi livrate online, prin intermediul platformei Zoom. Dupa confirmarea plății, veti primi un e-mail cu detaliile programarii, în aproximativ 5-10 minute. Veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către un reprezentant BrightKids pentru a confirma abonamentul sau programarea și pentru a stabili alte detalii. Ulterior, reprezentantul vă va comunica link-ul de Zoom, unde copii vor putea participa la lecțiile de limbi străine. Comunicarea link-urilor de Zoom se va face fie pe e-mail fie prin intermediul unui grup dedicat de WhatsApp.