Curs Grup Copii – Limba Coreeană

8 lecții de 90 min / lună
7-18 ani
 • Homepage
 • >
 • Curs Grup Copii – Limba Coreeană

Curs de limba coreeana pentru copii

Despre curs

Esti pregatit/a pentru o noua provocare ? Vrei sa afli mai multe lucruri despre lumea asiatica si despre cum au devenit BTS atat de populari la nivel international?

Iti propun sa invatam impreuna limba coreeana si sa descoperim un nou colt de lume. Te astept la cursurile de limba coreeana pentru incepatori care se vor desfasura incepand cu luna septembrie 2022, in mediul online, unde vom explora impreuna misterele culturii si limbii coreene.

Vom incepe de la 0 si iti voi explica fiecare litera din alfabetul Hangeul. Vom invata prin joc si conversatie, la care, bineinteles, vom adauga fragmente din cantecele si filmele tale favorite. Iti voi pune la dispozitie toate materialele necesare, asa ca nu este nevoie sa iti faci griji in aceasta

De ce limba coreeana?

In ultimii ani, muzica pop coreeana si bucataria traditionala coreeana au devenit tot mai populare in Europa. Mai mult, numeroase companii coreene continua sa se extinda in diverse tari, inclusiv Romania, punand la dispozitie diverse joburi foarte bine platite pentru vorbitorii de limba coreeana. Studiul limbii coreene te poate ajuta sa te dezvolti atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cu siguranta nu vei regreta aceasta alegere.

Profesori

Teodora

Profesor engleză, coreeana, japoneză și germană
Experiență: 4 ani +

Emilia Profesor BrightKids Limba Coreeana si Engleza

Emilia

Profesor de limba coreeana si engleză
Experiență: 5 ani +

Facilitati curs

  Preț de la

  360,00 lei

  / lună

  Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.