Pregatire pentru obtinerea unui certificat Goethe

La Bright Kids oferim nu doar cursuri de limba germana, ci si pregatire pentru obtinerea unui certificat Goethe. Acesta atesta nivelul de cunostinte de limba germana obtinut de fiecare copil si este valabil pe viata.

Profesorii nostri au in vedere pregatirea pentru participarea si trecerea cu succes a examenelor Goethe. In acest scop, avem sesiuni dedicate de pregatire, la finalul fiecarui curs propriu-zis.

Pentru tineri: Goethe-Zertifikat Fit in Deutsch (A1 – B2)

Dupa urmarea unor cursuri de limba germana, copiii cu varste intre 10 si 16 ani se pot inscrie la unul din primele patru niveluri ale examenelor Goethe, respectiv la treptele A1, A2, B1 si B2. Astfel, ei au sansa de a obtine certificare pentru nivelurile incepator, intermediar sau intermediar- avansat.

De la germana elementara necesara pentru primul examen, elevii evolueaza spre capacitatea de a purta o conversatie fluent, natural, si de a se descurca in majoritatea situatiilor intalnite intr-o tara germanofona.

Model de examinare nivel B1

Pentru adulti: Goethe-Zertifikat Fit in Deutsch (A1 – C2)

Cursantii de peste 18 ani se pot inscrie la oricare dintre cele 6 niveluri de examinare din cadrul Goethe-Zertifikat, in functie de competentele de limba germana dobandite.

NiIvelul de competenta corespunde cadrului european de referinta, de la A1 – elementar, la C2 – nativ.

Model examinare C1

Inscrierea la un anumit nivel pentru copii care studiza germana la Bright Kids nu este conditionata de detinerea unui certificat pentru un nivel anterior. Astfel ca un cursant are posibilitatea de a se inscrie la oricare din cele 6 niveluri de examinare Goethe. Pentru a creste sansele de a obtine certificatul Goethe, profesorii Bright Kids vor indruma fiecare cursant spre nivelul cel mai potrivit.

Toate examenele urmeaza aceeasi structura, respectiv testeaza competente de scris, citit, audio si vorbire.

Pentru orice intrebare in legatura cu examenele Goethe, nu ezita sa ne contactezi.

Împărtășeste cu prietenii tăi
Caută
Articole recente

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.