Limba Spaniola : pregatire pentru obtinerea diplomei DELE

La Bright Kids oferim copiilor care urmeaza cursuri de spaniola, pregatire pentru obtinerea diplomei DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera). Certificatul e recunoscut la nivel international si e valabil pe viata.

Orice examen DELE include 4 probe: scris, citit, competente audio si de vorbire. Durata probelor si numarul de cerinte difera in functie de nivel.

• DELE Young Learners (11-17 ani)

Pentru elevii intre 11 si 17 care urmeaza spaniola pentru incepatori, exista doua subcategorii ale examenelor DELE. Acestea corespund nivelurilor elementar, respectiv incepator/intermediar. Continutul examenelor este adaptat acestor categorii de varsta, structura ramanand aceeasi ca la examenele generale.

Institutul Cervantes pune la dispozitie, gratuit, un model de examinare Young Learners, nivel A2/B1.

• DELE (general) (+18 ani)

Detinerea acestei diplome DELE poate contribui la admiterea in institutii de invatamant superior cu predare in spaniola din Romania sau din strainatate. De asemenea, poate facilita obtinerea anumitor posturi unde este necesara cunoasterea limbii spaniole la nivel avansat.

Examenele DELE urmaresc incadrarea cursantilor intr-unul din cele 6 niveluri de competenta:

• A1 – Elementar
• A2 – Incepator-Intermediar
• B1 – Intermediar
• B2 – Intermediar-Avansat
• C1 – Avansat
• C2 – Nativ

Pentru fiecare din cele niveluri, progresul elevului trebuie sa fie de la sustinerea unor conversatii usoare si descurcarea in situatii de baza, uzuale, cu un limbaj de baza (A1), pana la adaptarea in situatii complexe, din orice context, utilizand cu precizie limba spaniola in functie de nevoi (C2).

Cursantii Bright Kids se pot inscrie la examenul DELE pentru oricare dintre cele 6 niveluri. Totusi, pentru a creste sansele de a obtine certificatul DELE, profesorii Bright Kids vor indruma fiecare cursant spre nivelul cel mai potrivit.

Pregatirea pentru examenele DELE se va face separat, la finalul fiecarui curs de limba spaniola.

Pentru orice intrebare in legatura cu examenele DELE, nu ezita sa ne contactezi.

Împărtășeste cu prietenii tăi
Caută
Articole recente

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.