Examenele Cambridge

Bright Kids face parte din programul Addvantage dezvoltat de catre British Council.

Toti elevii care urmeaza cursuri de engleza in cadrul scolii noastre pot susține orice examen Cambridge (YLE – Young Learners English – Starters, Movers, Flyers, KET – Key English Test for Schools, PET – Preliminary English Test for Schools, FCE – First Certificate in English), CAE si CPE.

Oricine sustine unul din aceste examene va primi un certificat indicand capacitatea studentului de a vorbi, asculta, citi şi scrie in limba engleza. Aceste examene certifica abilitatile lingvistice ale copiilor şi ii familiarizeaza cu cerintele unui examen international.

Examenele de limba engleza ale Universitatii Cambridge – administrate de Departamentul ESOL (engleza pentru vorbitori de alte limbi) ofera cele mai prestigioase certificate pe plan international pentru cei care studiază limba engleza.

Certificatele corespund diferitelor niveluri: Cambridge PET (B1), Cambridge FCE (B2 First) sau Cambridge CAE (C1 Advanced).

Examenele TOEFL sau IELTS si certificatele Cambridge sunt valabile doi ani. Utilitatea lor se dovedeste in admiterea la clase cu predare intensiva sau bilingva sau la admiterea in cadrul unor scoli internationale prin echivalarea cunostintelor.

Pe termen lung, certificatele examenelor importante (CAE sau FCE) se vor evidenta intr-un CV la aplicarea la programe de intership, work & travel sau chiar la angajare.

Examenele au loc la sediul British Council din Bucuresti sau la sedii partenere unde se sustin examene Cambridge. Unul din avantajele cursurilor online este posibilitatea de a beneficia de pregatire specializata pentru sustinerea testelor Cambridge aflandu-te si in alte orase precum Brasov, Constanta, Oradea, sau de oriunde altundeva in tara. Te asteptam la cursurile noastre!

Contacteaza-ne pentru orice fel de intrebare legate de pregatirea si sustinerea examenelor Cambridge!

Împărtășeste cu prietenii tăi
Caută
Articole recente

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.