De ce sa urmezi cursurile de vara?

De ce sa urmezi cursurile de vara la Bright Kids?

  • Pentru imbunatatirea rezultatelor scolare si pentru o sedimentare a cunostintelor, este important pentru copil sa urmeze cursurile de vara online.
  • Cursantii isi revizuiesc cunostintele, fiind mai bine pregatiti pentru anul scolar care urmeaza, bucurandu-se astfel de rezultate mai bune din punct de vedere academic.
  • In vederea pregatirii pentru concursuri si olimpiade, alegerea unui curs de vara la Bright Kids  reprezinta un avantaj pentru copil, acesta avand posibilitatea sa exerseze in continuare notiunile din timpul anului scolar, fiind astfel mai bine pregatit.
  • Cursurile noastre se desfasoara folosind diferite materiale online care sunt atractive pentru copii si care le stimuleaza invatarea. Punem accent pe joc, conversatie si interactiune intre cursanti si incurajam dezvoltarea increderii in sine. Laudele si increderea pe care le oferim copiilor sunt cea mai buna foma de a-i face sa se deschida si sa comunice mai usor.
  • Cursantiilor li se acorda atentie maxima, grupele fiind formate din maxim 8 copii, si se vor dezbate subiecte preferate de ei. Temele principale sunt: Vacanta preferata, Cartea favorita, Orasul Visurilor Mele, Caracterul meu preferat din jocul online, Ce-mi place sa gatesc?, Animalul meu de companie, Prietenul meu cel mai bun, Hobby-urile mele, etc.
  • Tot in cadrul cursurilor noastre, copiii vor avea posibilitatea sa citeasca si sa dezbata povesti terapeutice, care sunt un prilej de explorare si invatare.
  • Cursantii vor avea posibilitatea sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, fiind antrenati in jocuri de rol, discutii si dezbateri pe teme variate, culese din viata de zi cu zi.
  • Frecventa cursului este de 2 ori pe saptamana iar durata este de 90 de minute.
  • Copiii sunt relaxati, mediul este placut iar activitatile sunt variate, de aceea ii asiguram pe parinti ca vom desfasura activitati lipsite de monotonie prin care copiii isi vor imbunatati bagajul de cunostinte si se vor distra.
  • Inscrierile se pot face prin email la office@brightkids.ro sau printr-un simplu mesaj pe whatsapp la 0723337882.

Apasa butonul de mai jos si inscrie-te!

 

Împărtășeste cu prietenii tăi
Caută
Articole recente

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.