Cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Dezvoltarea personala este procesul personal si continuu, prin care copilul devine o varianta mai buna a sa pe zi ce trece.

In cadrul Bright Kids, parcurgerea unui program complet de dezvoltare personala ofera copiilor acea stima de sine de care are nevoie fiecare persoana pentru a-si creste gradul de confort in cadrul relatiilor si de a se increde in fortele proprii .

Rolul unui parinte este de a ghida copilul, in a-si urma drumul in viata, de a-l sustine in a-si imbunatati calitatea vietii si de a-si indeplini visele, iar in orice etapa a vietii, acest lucru poate fi tradus prin dezvoltare personala, unul dintre cele mai importante cursuri din viata unui copil.

Datoria noastra este aceea de a oferi copiilor instrumente de a se auto- cunoaste, de a privi viitorul cu incredere si intelepciune, de a se intelege si pozitiona ca indivizi, sa-i invatam cum sa fie proactivi si responsabili, sa-si poarte de grija lor si altora, sa-si exprime liber gandurile si sentimentele fara teama de a ramane neintelesi.

Atunci cand copiii au ocazia de a fi pusi in fata unor situatii diferite ei descopera solutii si conexiuni si ajung la o intelegere noua, mai buna si la alte modalitati de a face lucrurile. Acest lucru le dezvolta capacitatea de a lua decizii, de a gandi critic si, in final, de a pune intrebari si de a gasi solutii creative.

De aceea, dezvoltarea pe plan personal trebuie sa fie o preocupare fundamentala pe un termen indelungat.

Este deosebit de important ca inca de mici, copiii sa fie expusi la cat mai multe situatii reale, care sa ii ajute sa isi formeze o impresie corecta si echilibrata despre viata si despre lume.

Împărtășeste cu prietenii tăi
Caută
Articole recente

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Vrei să înveți limba engleză ușor și rapid?

Încearcă acum cursurile Bright Kids. Prima ședință este gratuită!

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.