Bright Kids Cursuri Limbi Straine Copii Adolescenti Adulti

TRANSFORMĂ-ȚI VARA ÎN OPORTUNITATE!

Vara asta renunță la rutina zilnică și investește în propria ta creștere și dezvoltare! Nu mai amâna împlinirea viselor tale și înscrie-te la cursurile de limbi străine pentru adulți!

*Au mai rămas doar două locuri din fiecare grupă!
Rulează videoul

↑↑↑ Vezi video ↑↑↑

Profesori cu experiență

La BrightKids vei găsi atât profesori roni pentru cursanții începători, cât și profesori nativi pentru cursanții mai experimentați.

100% Promovabilitate Cambridge

Avem o rată de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge, dovadă a metodelor noastre eficiente de predare.

Program flexibil

Cu noi, beneficiezi de program flexibil, potrivit oricui. Cursurile noastre se desfășoară atât dimineața cât și seara.

ApariŢii Media

Bright Kids Cursuri Limbi Straine Copii Adolescenti Adulti

Știi acea senzație de împlinire pe care o simți atunci când îți dezvolți abilitățile într-un domeniu care te pasionează?

Ei bine, la Bright Kids îți oferim oportunitatea de a trăi această experiență cu cursurile noastre de vară de limba engleză pentru adulți! La Bright Kids, credem că învățarea trebuie să fie captivantă, provocatoare și, mai presus de toate, plină de bucurie.

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE DE LIMBI STRĂINE PENTRU ADULŢI Bright Kids!

🤔 Simți că îți lipsește încrederea pentru a comunica eficient în limba străină?

🤔 Te-ai simțit vreodată frustrat că nu reușești să înțelegi o conversație în limba străină?

🤔 Îți dorești să te exprimi liber și fluent într-o limbă străină și să ai parte de noi oportunități?

Dacă răspunsul tău este DA, la oricare dintre aceste întrebări atunci vei iubi cursurile Bright Kids!  🥰

*Au mai rămas doar două locuri din fiecare grupă!

Engleză conversațională și comunicare eficientă:

Suntem conștienți că un aspect crucial al învățării limbii engleze este capacitatea de a comunica eficient și de a interacționa în diverse contexte sociale și profesionale. De aceea, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de vorbire, ascultare și înțelegere, astfel încât să te simți confortabil și sigur în orice situație.

Pregătire pentru examene cambridge:

Pentru cei care urmăresc să obțină certificate recunoscute internațional, oferim cursuri specializate de pregătire pentru examenele Cambridge. Indiferent dacă îți dorești să susții un examen pentru începători sau pentru un nivel avansat, te vom ghida pe drumul către succes, oferindu-ți resursele și suportul necesar pentru a-ți atinge obiectivele.

Pregătirea pentru examenele Cambridge nu este doar despre a trece un test. Este despre a construi un fundament solid în limba engleză. De la YLE Starters, Movers și Flyers, până la PET, FCE și CAE, cursurile noastre sunt structurate pentru a acoperi toate nivelurile de competență.

Bright Kids face parte din programul Advantage dezvoltat de British Council.

Toți elevii care urmează cursuri de engleză în cadrul școlii noastre pot susține orice examen Cambridge:

YLE – Young Learners English – Starters, Movers și Flyers

KET – Key English Test for Schools, 

PET – Preliminary English Test for Schools, 

FCE – First Certificate in English, 

CAE – Cambridge Advanced English

CPE – Cambridge Proficiency English

Beneficiile cursurilor noastre de vară de Limba Engleză pentru Adulți:

Pe lângă experiența de învățare de neegalat pe care o oferim, există și alte beneficii de care te vei bucura ca student la Bright Kids:

Flexibilitate: Cursurile noastre sunt programate pentru a se potrivi cu programul tău aglomerat, oferindu-ți posibilitatea să alegi între diferite opțiuni de cursuri. 

 

Ședință GRATUITĂ: Vei primi o evaluare gratuită a nivelului de cunoștințe și o ședință demonstrativă pentru a vedea cum funcționează cursurile noastre.

 

Suport individualizat: Fiecare participant beneficiază de atenție individuală din partea profesorilor noștri, care îi ajută să își identifice punctele forte și să își depășească provocările.

 

Acces la resurse educaționale: Prin intermediul platformei noastre online, ai acces la o varietate de materiale educaționale, exerciții practice și teste de autoevaluare.

 

Experiențe practice: Nu doar înveți teorie, ci și aplici cunoștințele într-un mediu practic, prin intermediul simulărilor de conversații, jocurilor de rol și proiectelor creative.

 

Conexiuni sociale și profesionale: Cursurile noastre oferă oportunități excelente pentru a întâlni și a interacționa cu oameni din diverse domenii și medii sociale, facilitând astfel dezvoltarea conexiunilor sociale și profesionale.

 

Asistență post-curs: După încheierea cursului, vei beneficia de suport continuu din partea echipei noastre, care îți va oferi sfaturi și resurse pentru a-ți menține și îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Preînscrie-te până în 7 iulie și primești 10% reducere!

Engleza / English 3 ședințe de 90 de min. pe săptămână (luni, miercuri și vineri seara).

Engleza / English 2 grupe de maxim 6-8 persoane, pentru eficiență (incepători & avansați).

Engleza / English Suport de curs gratuit cu toate materialele necesare învățării

Engleza / English Sprijin constant din partea profesorilor în aplicația dedicată

Suntem alături de tine pas cu pas, pentru a-ți asigura o evoluție așa cum îți dorești! 🚀

*Au mai rămas doar două locuri din ultima grupă!

Descoperă plăcerea de a învăța și de a comunica în limba engleză!

✅ Profesori cu experiență și rezultate (atât români, pentru cursanții începători, cât și nativi, pentru cursanții mai experimentați)

✅ Grupe mici, pentru maxim de eficiență

✅ Posibilitatea de a participa online, de oriunde

De ce să MĂ înscriu la cursurile Bright Kids?

La Bright Kids, ne dedicăm oferirii unei pregătiri de calitate pentru examenele internaționale de limba engleză, spaniolă, germană, italiană, franceză, chineză și coreeană.

Predare interactivă și distractivă:

La Bright Kids, credem că învățarea ar trebui să fie plăcută și captivantă. Folosind o metodă de predare interactivă, ne asigurăm că fiecare cursant este implicat activ în procesul de învățare. Cursurile noastre includ activități variate, de la jocuri educative la exerciții de conversație, toate menite să dezvolte competența lingvistică într-un mod natural și distractiv.

Suntem mândri să afirmăm că am obținut o rată de 100% promovabilitate la examenele Cambridge, dovadă a metodelor noastre eficiente.

Suport de curs de calitate:

Materialele folosite sunt alese cu grijă pentru a îmbunătăți învățarea limbii engleze. Fiecare copil va avea acces la suport de curs de top, conceput pentru a acoperi toate aspectele necesare pentru examenul Cambridge. Astfel, cursanții vor fi pregătiți să susțină examenele cu încredere și să obțină recunoașterea internațională.

Iubim să integrăm tehnologia în procesul de predare, folosind numeroase aplicații și materiale didactice interactive, pentru a-i oferi elevului nostru o experiență de învățare eficientă și plină de voie bună. Alege școala noastră susținerea de care are nevoie pentru a obține performanțe deosebite!

Profesori certificați și dedicați:

Cursurile noastre sunt susținute de profesori de limba engleză certificați, care au o vastă experiență în predarea limbii engleze. Acești profesori nu doar că stăpânesc limba, dar știu și cum să o predea într-un mod eficient și adaptat fiecărui copil. Fiecare profesor se dedică total elevilor săi, asigurându-se că fiecare cursant primește atenția necesară pentru a-și dezvolta competențele lingvistice.

Profesorii noștri dețin certificate internaționale acreditate Cambridge sau au studii de specialitate în universități prestigioase din Europa și Asia. În plus, sub îndrumarea unui profesor universitar nativ cu peste 20 de ani de experiență, suntem atenți la nevoile emoționale ale elevilor și îi ajutăm să-și depășească emotivitatea, oferindu-le încredere și crescându-le stima de sine.

Profesori
Certificați

Program
flexibil

Rezultate
vizibile

🔥 Credem în interacțiune și colaborarea, pentru o învățare plăcută și eficientă

🔥 Credem că oricine poate învăța engleză la orice vârstă și nivel de cunoștințe

🔥 Credem în potențialul tău de a îți atinge obiectivele, și suntem alături de tine pas cu pas

*Au mai rămas doar două locuri din ultima grupă!

ce spun CURSANȚII BRIGHT KIDS?

5/5
Cristina
CristinaClient Bright Kids
Read More
Yes! I am very happy with my progress. And I like English more and more. I have written in English to show you that my classes with Aura offer me a progress and with her help I am able to achieve my learning objectives. Thank you! I am looking forward to the access. Have a great weekend and thank you because you and your trainers are making dreams come true.
Georgiana
GeorgianaClient Bright Kids
Read More
Cursurile merg EXCELENT! Sunt foarte multumita! Imi place, am multe de invatat, ma tine antrenata dra. profesoara.
Previous
Next

Cum te înscrii?

Procesul de înscriere este simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere online de pe site-ul nostru și să ne trimiți cererea ta.

După ce am primit cererea ta, un membru al echipei noastre te va contacta pentru a discuta preferințele tale și pentru a te îndruma în alegerea cursului potrivit pentru tine.

Profită de ocazie Şi bucură-te de vară cu folos!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE:

Nota: te vom contacta în maxim 48h de la primirea acestei cereri

Prețuri și opțiuni de plată:

Suntem conștienți că accesibilitatea este importantă pentru toți cei interesați să participe la cursurile noastre. De aceea, oferim opțiuni flexibile de plată și pachete promoționale pentru a ne asigura că învățarea limbii engleze este accesibilă pentru toată lumea.

Pentru mai multe informații despre prețurile noastre și opțiunile de plată, te rugăm să ne contactezi direct sau să consulți site-ul nostru.

Locuri limitate - Înscrie-te Astăzi!

Având în vedere popularitatea crescută a cursurilor noastre de vară, locurile sunt limitate și se ocupă rapid. Pentru a-ți asigura un loc într-unul dintre cursurile noastre online de limba engleză pentru adulți, îți recomandăm să te înscrii cât mai curând posibil.

Nu rata oportunitatea de a-ți transforma vara într-o experiență educativă de neuitat!

Întrebări Şi răspunsuri

La cursurile Bright Kids participi online, prin intermediul Zoom și prin aplicația dedicată. Acolo îți poți urmări progresul și ai acces la materialele educative.

Este bine să vii la toate ședințele. Dar dacă nu reușești, stai liniștit! Acestea sunt înregistrate și pot fi vizualizate ulterior. Orice întrebări pot fi de asemenea adresate mai târziu profesorilor în aplicația dedicată.

Sesiunile de curs Bright Kids durează 90 de minute. Vor fi 3 ședințe pe săptămână, timp de 2 luni.

Nu. Cursurile Bright Kids se adresează adulților de toate vârstele.

Pentru a putea beneficia de această ofertă promoțională, trebuie să respecți pașii de preînscriere:

  • completarea formularului cu toate datele cerute
  • ocuparea unui loc disponibil într-una dintre grupe și semnarea contractului
  • achitarea costului pentru curs

*În funcție de numărul de cereri de înscriere, este posibl să adăugăm grupe suplimentare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îți personaliza experiența. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul cu Termenele și condițiile site-ului precum și cu Politica de confidențialitate.