Home Cursuri Online De Limba Engleza Pentru Copii si Adulti

Cursuri Online De Limba Engleza Pentru Copii si Adulti

by bright kids

Cursantii sunt repartizati pe grupe specifice varstei si in functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze.

Grupele sunt urmatoarele:

Starters  0 – (Clasa 0)

Starters  1 – ( Clasa I)

Starters  2  – ( Clasa a IIa  sau a IIIa)

Starters  3 – (Clasa a IIIa sau a IVa)

Starters  4 –  (Clasa a IVa sau a Va)

Movers 5  – (Clasa a Va sau a VIa)

Movers 6 – (Clasa a VIa sau a VIIa)

Flyers 7 – (Clasa a VIIa sau a VIIIa)

Flyers 8 – (Clasa a VIII a)

Cursantii Young Learners sunt pregatiti inca de la varsta de 6 ani pentru sustinerea examenelor Starters, Movers si Flyers, care sunt primele trei niveluri de testare Cambridge English la Institutul Britanic.

In grupele Starters 0,1 si 2 cursantii sunt pregatiti pentru sustinerea examenului Starters, care este primul dintre cele trei niveluri de testare Cambridge English, unde se testeaza cunostintele elementare de limba engleza precum alfabetul, culorile, numerele, animalele, mancare etc)

Grupele Movers 3 si 4 ii pregatesc pe copii pentru sustinerea examenului Movers unde se testeaza cunostintele cursantilor referitoare la informatii din limba engleza precum zilele saptamanii, ora, folosirea adecvata a timpurilor verbale- Prezentul Simplu, Prezentul Continuu, Timpul trecut etc.

Pentru sustinerea examenului Flyers, care este cel mai dificil dintre cele 3 examene Young Learners, cursantii trebuie sa fie capabili sa inteleaga limba engleza in situatii de zi cu zi, sa adreseze intrebari, sa poata povesti la timpul prezent si trecut, etc.

Cursurile sunt structurate in felul urmator:

Starters 0 –  curs de 60 minute, de 2 pe saptamana.

Starters 1  – curs de 90 minute, de 2 ori pe saptamana.

Starters  2 , Movers, Flyers  – curs de 90 de minute, de 2 ori pe saptamana.

Pretul  pentru Starters 0 este de 30 de lei pe sedinta.

Pretul pentru Starters 1,  2, Movers si Flyers este de 45 de lei pe sedinta.

Suportul de curs pentru fiecare an de studiu este 200 lei si se achizitioneaza la inceputul anului scolar.

Perioada de desfasurare a  cursurilor este septembrie-iunie, cu exceptia vacantelor de Craciun si de Paste si a zilelor declarate Sarbatori Legale.

Plata cursului se face lunar in contul SC Bright Kids International SRL

RO 39785006, J9/584/2018

Sediul social : Str. Walter Maracineanu nr. 43, Braila, Jud. Braila

Mod de desfasurare a cursurilor

Manualele de studiu pe care le folosim in procesul de invatare a limbii engleze apartin editurii Cambridge University Press, Pearson si National Geographic.
. Fiecare manual are o anumita tematica iar lectiile sunt structurate in functie de nevoile si interesele cursantilor. Metodele de invatare si de predare sunt variate si implica interactiune, conversatie, jocuri, marionete, jucarii, prezentare de cartonase, exercitii de scriere, citit, exercitii audio, jocuri de rol, cantece si miscare. Profesorul organizeaza activitatea de la curs intr-un mod cat mai atractiv pentru a imbunatati vocabularul si abilitatile de scriere ale cursantilor. Ocazional, copiii participa la concursuri interne organizate de trainerii nostri, care ii stimuleaza pe copii in procesul de invatare. Grupele sunt formate din maxim 12 cursanti astfel fiecare participant beneficiaza de atentie maxima din partea profesorilor nostri.

La sfarsitul anului scolar cursantii vor sustine o ora deschisa in fata parintilor, unde care vor dovedi  cunostintele pe care le- au dobandit in anul de studiu in curs. Candidatii vor sti sa se prezinte, sa vorbeasca despre  ce le place sa faca, sa recunoasca imagini de pe cartonase, sa scrie in limba engleza, sa raspunda la intrebari, sa aiba conversatii scurte cu colegii lor, sa cante si sa participe la toate activitatile de sfarsit de an, adaptate cunostintelor si varstei lor.

Examene

Cursurile noastre ii pregatesc pe copii pentru sustinerea urmatoarelor examene Cambridge: Starters, Movers, Flyers.

Probele care se sustin in cadrul examenelor sunt : Listening (proba audio) care dureaza 25 de minute, Reading & Writing (proba de scris si citit) care dureaza 25 de minute si proba de Speaking (vorbit) care dureaza 7 minute.

Toti candidatii care sustin examenele YLE primesc pentru fiecare proba un numar de scuturi (minim 1, maxim 5) in functie de cunostintele achizitionate.